Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytania dotyczace broni.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Ile ma naboi M27 IAR z dodatkiem powiekszonych magazynkow?

2. Jakie dodatki uzywacie do karabinow szturmowych z dodatku CQ oraz jakie do L85A2?

3. Jakie dodatki uzywacie do karabinkow z dodatku CQ?

4. Jaki karabinek uwazacie ze jest najlepszy, z jakimi dodatkami i dlaczego?

5. Jaki dodatki uzywacie do LKM'ow z dodatku CQ?

6. Jaki Waszym zdaniem jest najlepszy LKM? Poniewaz jakos do wsparcia sie nie przekonalem w BF'ie oprocz nieskonczonej amunicji i c4 nie widze innych + tej klasy ;/ Moze Wy mi dacie jakies 'tipy', jakimi setupami gracie itp. Jaka bron jest najlepsza, no wiecie o co chodzi. :P

7. Jaka wedlug Was jest najlepsza pol-automatyczna snajperka? O bolt-action sie nie pytam bo M98B jest najlepsza(jeszcze nie probowalem JNG-90 takze sie nie wypowiadam na jej temat). Ale chcialbym poprobowac sobie z pol-automatycznymi troche bo caly czas tylko z M98B gram. :D

8. Czym rozni sie M5k od innych PDW?

Zadalem troche glupich pytan pewnie pomyslicie ale wlasnie kupuje premium i jak sobie odblokuje bronie to sobie odrazu bedzie wiedzial z czym mniej wiecej grac. Oczywiscie nie musicie odpowiadac na wszystkie pytania jezeli nie chcecie. :)

Z gory dzieki za wszystkie odp.

Opublikowano

4. A-91, M4A1, M16A3. Są to moje ulubione bronie. Mały odrzut, sensowne dmg. Holo + tłumik i jazda.

6. Ja teraz często grywam rundki TDM na HC 64/64 i używam kilka setupów w zależności od mapy:

Technik:

M4A1 z tłumikiem i holo

G18 z tłumikiem

Wsparcie

M249 z tłumikiem i nokto/holo

G18 tłumik

Zwiadowca:

L96 holo lub L96 z lunetą x8.

7. M39EMR.

Bazuję na podstawowej wersji gry, bo jeszcze nie mam CQ (chcę kupić Premium lub osobno dodatki, jak wyjdą w pudełkach)

Opublikowano

4. A-91, M4A1, M16A3. Są to moje ulubione bronie. Mały odrzut, sensowne dmg. Holo + tłumik i jazda.

6. Ja teraz często grywam rundki TDM na HC 64/64 i używam kilka setupów w zależności od mapy:

Technik:

M4A1 z tłumikiem i holo

G18 z tłumikiem

Wsparcie

M249 z tłumikiem i nokto/holo

G18 tłumik

Zwiadowca:

L96 holo lub L96 z lunetą x8.

7. M39EMR.

Bazuję na podstawowej wersji gry, bo jeszcze nie mam CQ (chcę kupić Premium lub osobno dodatki, jak wyjdą w pudełkach)

nie wiem na co Ci tłumiki do każdej broni x) i tak Cie znajdą i tak Cie pojadą i tak Cie usłyszą a czasem tłumikiem nerfisz broń np takową świetną A91ke

Processor: Intel Core i7-3960X 16 GB RAM

Grafika: Gigabyte ATI Radeon HD7950 3GB DDR5

Karta dzwiękowa : Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty champion

Dysk: 3 TB + dodatkowy 1 TB + zewnętrzny 500GB :3

Happy-Forever-Alone-Guy-Meme-Face-Blank-Template-340x200.jpg

Opublikowano

1. Ile ma naboi M27 IAR z dodatkiem powiekszonych magazynkow?

2. Jakie dodatki uzywacie do karabinow szturmowych z dodatku CQ oraz jakie do L85A2?

3. Jakie dodatki uzywacie do karabinkow z dodatku CQ?

4. Jaki karabinek uwazacie ze jest najlepszy, z jakimi dodatkami i dlaczego?

5. Jaki dodatki uzywacie do LKM'ow z dodatku CQ?

6. Jaki Waszym zdaniem jest najlepszy LKM? Poniewaz jakos do wsparcia sie nie przekonalem w BF'ie oprocz nieskonczonej amunicji i c4 nie widze innych + tej klasy ;/ Moze Wy mi dacie jakies 'tipy', jakimi setupami gracie itp. Jaka bron jest najlepsza, no wiecie o co chodzi. :P

7. Jaka wedlug Was jest najlepsza pol-automatyczna snajperka? O bolt-action sie nie pytam bo M98B jest najlepsza(jeszcze nie probowalem JNG-90 takze sie nie wypowiadam na jej temat). Ale chcialbym poprobowac sobie z pol-automatycznymi troche bo caly czas tylko z M98B gram. :D

8. Czym rozni sie M5k od innych PDW?

Zadalem troche glupich pytan pewnie pomyslicie ale wlasnie kupuje premium i jak sobie odblokuje bronie to sobie odrazu bedzie wiedzial z czym mniej wiecej grac. Oczywiscie nie musicie odpowiadac na wszystkie pytania jezeli nie chcecie. :)

Z gory dzieki za wszystkie odp.

1. Powyżej 60 (chyba 61)

2. zawsze jest to ciężka lufa + rączka, niekiedy rączka + tłumik

3.

4. Medyk: M16A3 + ciężka lufa + rączka. Support: L86A2 + rączka + ciężka lufa, Recon(snajper): M98B + dwutaktowy + ACOG x4, MECHANIK: MTAR + rączka + ciężka lufa/tłumik - z pistoletów wszędzie używam G18 + tłumik. Bronie są PRO i tyle ;)

5. L86A2

6. L86A2 + rączka i tutaj mały dylemat: Powiększony magazynek vs Ciężka lufa. Powiększony magazynek dodaje ponad 20 naboji, a ciężka lufa zmniejsza odrzut prawie do zera

7. M39 EMR + rączka + tłumik - na początku może się wydawać że duży odrzut ale z tłumikiem jest już lepiej. Nie polecam dwójnogów! SKS też jest dobry ale bardzo słaby bo trzeba trafić 3 razy w Tors aby zabić na HC a M39 EMR tylko 2 razy w Tors z dowolnej odległości.

8. Wiele osób mówi, że ma dosyć duże DMG ale nie różni się praktycznie w ogóle od innych PDW. Najlepszym PDW jest P90 z powiększonym magazynkiem :) i tłumikiem

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

1. Powyżej 60 (chyba 61)

2. zawsze jest to ciężka lufa + rączka, niekiedy rączka + tłumik

3.

4. Medyk: M16A3 + ciężka lufa + rączka. Support: L86A2 + rączka + ciężka lufa, Recon(snajper): M98B + dwutaktowy + ACOG x4, MECHANIK: MTAR + rączka + ciężka lufa/tłumik - z pistoletów wszędzie używam G18 + tłumik. Bronie są PRO i tyle ;)

5. L86A2

6. L86A2 + rączka i tutaj mały dylemat: Powiększony magazynek vs Ciężka lufa. Powiększony magazynek dodaje ponad 20 naboji, a ciężka lufa zmniejsza odrzut prawie do zera

7. M39 EMR + rączka + tłumik - na początku może się wydawać że duży odrzut ale z tłumikiem jest już lepiej. Nie polecam dwójnogów! SKS też jest dobry ale bardzo słaby bo trzeba trafić 3 razy w Tors aby zabić na HC a M39 EMR tylko 2 razy w Tors z dowolnej odległości.

8. Wiele osób mówi, że ma dosyć duże DMG ale nie różni się praktycznie w ogóle od innych PDW. Najlepszym PDW jest P90 z powiększonym magazynkiem :) i tłumikiem

Dzieki, co do 3 i 4 to karabinek to bron dla technika. Zobacz na na nazwe baretki jak zdobedziesz 7 killi z bronia dla technika. :P Ale nie wazne, dzieki. A co do 8 to p90 nie moze miec powiekszonych magow :D

Opublikowano

Właśnie się domyśliłem z tym P90 ale to nawet i lepiej bo aż 51 naboji ma od początku.... chyba :P

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...