Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KTORA BRON LEPSZA (SNIPER)

blacha902105

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która snajperka lepsza na CqC

• M24
      17
    • SSG
      4
    • AI_AW
      42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja lubię AI_AW. Duży dmg i jak umie się grać to można ją szybko ogarnąć.

M24 też jest dobre wystarczy jeden strzał w głowę i przeciwnik nie żyję.

SSG słaba broń. Nie polecam jej mały dmg.

Opublikowano

ai_aw zdecydowanie ;) celność nie najgorsza dmg tez ujdzie wystarczy mieć troszkę skila i wymiatasz :P i do tego ma kozacki dźwięk <3

ja osobiście polecam z tych 3 broni ai aw

@down jak trafisz w klate to zdejmie na 90% bo czasami bywają laggi itp i trzeba z 2x a jak w heda to 100%

Opublikowano

SSG nawet nie bierz, bo to najbardziej kijowa snajperka w grze.

Jak dla mnie to AI_AW jest dobre jeśli już trochę pograłeś i czujesz się na siłach, bo na M24 grają osoby, które naprawdę ogarniają ( grają już po kilka lat ). Polecam Ci jednak AI_AW.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Moje zdanie to.

SSG: słaby dmg, magazynek 10/3 specjalnie zrobiony zeby odrazu walnąc z 3/4 razy zeby kolesia ubic.

M24: dobry dmg, od heada koleś ginie, z umiejętnośćiami powyzej 3 lat , karasz wszystkich, osobiscie na kharif (mapka) miałem staty 7:1.

AI_AW: do niej tez trzeba mieć skilla, czasami strzela w miejsce obok niz na wyznaczone.

Najbardziej polecam M24 i AI_AW . Tylko SKILLE i dużo czasu na kompie! a ogarniesz. ;]

Licze na Like ;]]

Jeśli tylko pomogłem to daj like .

Dla Ciebie nic a dla mnie motywacja . ;]

Opublikowano

Jak ktoś jest dobry, to cię ojedzie nawet z colta na dystans, a jeszcze lepszy podejdzie cię tak, że zabije pięściami. trzeba to przyznać.

Więc graj tym co najlepsze dla ciebie. Statystyki się nie liczą. One po prostu pokazują dmg recoil i tak dalej, a od ciebie zależy z kim wygrasz. Możesz ojechać pr0skillera m24 gdy on ma Aw 50 F.

Więc wg mnie kolejność jest taka. SSG/M24/AiAw/Psg/Aw_50F.

Opublikowano

@up.

zgadzam się z tobą. ;]

Jeśli tylko pomogłem to daj like .

Dla Ciebie nic a dla mnie motywacja . ;]

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/149957-tutspis-wszystkich-sporw-ktra-bro-lepsza/

Ja stawiam na m24.Wyrabiaj skila m24 to nie bedziesz musial wydawac dinarow na inne.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Ai-aw ale jesli chcesz grać snajperem na khali to powodzenia, lepiej na marien ale twoja sprawa. Jak chcesz grać snajperem na khali to powinieneś dać do wyboru jeszcze AUG'a. Świetny zestaw na 8 slot ai-aw a na 3 AUG

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Heh, a ja Ci polecam otworzyć item shop zobaczyć bronie "w liczbach" czyli dmg recoil itp.

m24 czasami na 3 hity w klate natomiast AI_AW maksymalnie na 2 hity

SSG to nie jest dobra snajperka poniewaz ma zeza:D

Opublikowano

dla mnie najlepsza bronia z tych wymienionych jest bezdyskusyjnie m24 jednak aby "kosic" ta bronia musisz przegrac pewien czas w WR na poczatek proponuje AI_AW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...