Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi

wilku95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z scinaniem sie gry a najbardziej przy strzalach uzywam gameboostera moj komputer powinien uciagnac ca na najwyzszych wymaganiach a gram na najmniejszyych i neta mam 4mb co moze byc problemem scin

QQmor3_eune_92_4_logo.png

Opublikowano

Witam mam problem z scinaniem sie gry a najbardziej przy strzalach uzywam gameboostera moj komputer powinien uciagnac ca na najwyzszych wymaganiach a gram na najmniejszyych i neta mam 4mb co moze byc problemem scin

Sądzę że to wina NEXON'a mam kompa jak odrzutowiec, a nawet CA kładzie go na kolana, czasami ścina ;/

Opublikowano

Zrobilem jak pisak 2up i zabardZo nie pomoglo a pomoze zainstalowanie combata na innym dysku gdzie mam wiecej miejsca ?

No napewno nie zaszkodzi ale czy pomoże to wątpie chyba ze masz istny syf na dysku.

Grać na najmniej zaludnionych servach

A jak z pingiem bo net masz dobry a ping w normie?:)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Inne gry ci działają? Zainstaluj pierdoły wszystkie Adobe Flash Player'a, DirectX itp. Zaktualizuj stery do karty graf.

Opublikowano

Odkurz kompa od środka może sie przegrzewa/Pogaś zbędne procesy/Przeczyść "syf" Ccleanerem

wokół niego też bo wciąga to do środka ...

dokup sobie kostni ramu 1 GB to minimum na Combata jest to cena od 20zł do 80zł zależy jaka firma .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...