Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kodowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do was pytanie. Posiadam lay i co z nim zrobić? Jak zakodować stronę? Jakie programy będą mi potrzebne? Obeznany z php/htm jestem gorzej z kodowaniem. Będą liczki.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Żadne programy, no może photoshop.

Wycinasz i ustawiasz dzięki CSS.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

PocZytaj, jest mnóstwo poradników, nie chcę odsyłać do googli bo warna zarobie :P

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie sądzę, poszukaj frazą Kodowanie layoutu

Opublikowano

Nie, tam się nauczysz znaczników. Później za ich pomocą, musisz poustawiać stronę w przeglądarce, tak żeby wyglądała jak layout...

Opublikowano

z tego co ty pisałeś to ty chcesz zmienić kodowanie pisowni a kodowanie pisowni można zmienić za pomocą neopad++

Opublikowano

z tego co ty pisałeś to ty chcesz zmienić kodowanie pisowni a kodowanie pisowni można zmienić za pomocą neopad++

Z tego co napisał wyszło coś zupełnie innego.

Przelec kursy xhtml/css potem wycinasz obrazki i kodujesz xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...