Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer MCraft [Dedyk][24/7][No-premium][No W-L][Survival]

BuzekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym zaprosić na serwer. Jest to serwer survival, który dopracowałem. Posiada on 20 slotów. Jest on moją własnością i zapraszam każdego chętnego do gry. Myślę, że mogę zamiast przepisywać co do kropki ze strony serwera, którą napisałem, dać do niej link. Wszystkie info są na niej.

Serwer można śmiało nazwać survivalem. Po wyjściu za teren spawna nic cię nie ogranicza. Zabijesz, zabiją ciebie, zrobisz napad, stworzysz gildię lub wysadzisz komuś domek... Nie ma ograniczenia w regulaminie co do swobody gry!!!

Administracja NIGDY nie da ci itemów. Na jej czele stoją ludzie, którzy są sprawdzeni przez zemnie i mogę za nich ręczyć. Jednak posady moderatorów są wolne, ale nie posiadają i nie będą posiadać komendy /gm. A po co? Aby spawnić itemy sobie i/lub komuś?! Aby nie przesadzać z trudnością na serwerze są małe udogodnienia dla wszystkich i dla ViP'ów. Mamy 1 LWC (aby schować jedynie bezcenne itemy), jest też sklep na spawnie (jednak ceny są nieco wysokie), udostępniłem też komendę /spawn (o nie, nie... nie ma uciekania z walk, trzeba odczekać 5 sec przed przeniesieniem) jest też antyxray (jeśli w tym momencie się zawiodłeś, to uwierz ale nie jesteś fair i nie wytrzymasz długo na serwerze który jest fair). Moim zdaniem ten serwer zasługuję na miano serwera survival, na którym nie da się oszukiwać, a każdy ma równe szansę.

Jeśli już teraz chcesz poznać IP twojego przyszłego ulubionego serwera, proszę bardzo:

s41.mineserv.eu:17558

Ale jeśli jeszcze chcesz się dowiedzieć o serwerze, o regulaminie i innych ważnych sprawach zapraszam na stronę serwera:

serwermcraft.pl.tl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...