Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanko co do autek

ChadesS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam pytanko . Jakie auto mi polecacie do wyścigów. Mam 70.000 i zastanawiam się najbardziej na Evolution 8 lub Honde RX7 . Które bardziej wam pasuje ?? Bądź jest inne auto za 70.000 i inne mi polecacie pisać .. Proszę o szybką odpowiedź ;)

Opublikowano

Hondę RX-7? Chyba Mazdę RX-7 :P

Evolution to pewnie chodzi ci o Lancera, nie polecam, Mazda RX-7 jest zdecydowanie lepsza, chociaż tą wersję podstawową trzeba trochę stuningować, ale i tak jest dobra.

Opublikowano

Na ten moment to najlepiej wziąć mazdę rx7 bo lepszego wyboru nie ma.Na przedział lvl 10-20 To mazda jest najlepsza.Dobra sterowność i niezłe osiągi po dobrym tuningu.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

no sorka mazda , pomyliło mi się , bo trochę podjarany jestem bo kupiłem sobię w realu Hondę CRX także :PP

Opublikowano

Wybierz Mazde RX7 jak na razie będzie to dobry tylko ją będzie trzeba trochę podrasować i po lekkim tuningu powinna być dobra :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...