Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo III 2 Pytania.

Cruss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc pobieram Diablo III (Pirata, jak by inaczej.) I mam 2 prośby.

1. Jakie mam możliwości z emulatorem? Granie na multi jest?

2. Czy może mi ktoś podać link do tematu, jak zacząć grę w Diablo? Nigdy w życiu w to nie grałem.

Opublikowano

na piracie można są serwery ale jak się zalogujesz to 1 na x razy

Opublikowano

Hahahahahah... padłem jak przeczytałem treść tego tematu.

1. Nie, nie ma na multi, na singlu też nie :D Jeśli myślisz, że wystarczy ściągnąć grę to współczuję Ci :P Jak nie chcesz wydać forsy, to nie będziesz grał, przynajmniej do czasu, kiedy SKIDROW zrobi cracka (emulatora Multiplayer pewnie nigdy i oby tak było) a to pewnie jeszcze długo nie nastąpi. A jak zaczniesz już grać na cracku, obawiam się, że będą konsekwencje prawne nie TYLKO dla Skidrowu :) :) :) :) :) I kończąc tym radosnym akcentem odpowiadam Ci na Twoje jakże mądre pytanie :)

2.

- idz do sklepu

- kup grę w pudełku

- zainstaluj

- aktywuj konto kluczem

- skończ zadawać głupie pytania

@edit

@up. serwery prywatne tak naprawdę nie istnieją i długo i nie będzie. Są 2 na becie, z czego na 1 nie działa pierwszy quest przez co nie można grać dalej (chociaż jest mało prawdopodobne, że się zalogujesz), a na drugim serwie logowanie miało być naprawione 29 maja i do teraz nie można się zalogować :)

Chyba, że tak jak napisał kolega wyżej: zalogujesz sie raz na X razy (pisząc X mam na myśli liczbę dwucyfrową :>), a za chwilę cię wywali.

Opublikowano

nie kupuj lepiej poczekaj na dobrze dopracowane serwery, zapłać 200zł przejdź 1000 razy grę=masz all skille

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...