Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Test weryfikujący rp-pl.pl

TheMrNorbi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj! Aby rozpocząć grę na naszym serwerze, musisz przejść proces weryfikacji Twojej wiedzy na temat gry Role Play. Każde pytanie ma przynajmniej jedną odpowiedź prawidłową, lecz może mieć ich także cztery. Możesz się pomylić jedynie przy 3 odpowiedziach. Administracja RP-PL życzy powodzenia!

Pytania zostały oparte na wiedzy z:

1 Potrąciłeś przypadkiem w sposób IC pewną osobę. Osoba ta jest graczem na oko niedoświadczonym, wzamian za potrącenie zaczęła niszczyć pięściami twój samochód. Co robisz? Zaczynam wyzywać go na kanale /b, nikt nie będzie niszczył mojego majątku!

Piszę /reporta na daną osobę, aby administracja się nim zajęła, następnie proszę tą samą komendą o naprawę pojazdu.

Przejeżdżam gracza, aby nabiło mu się BW - w ten sposób nie będzie mógł wstać i już nic mi nie zrobi.

Proszę gracza na kanale /b, by przestał, a gdy to nie skutkuje, wzywam administrację, która zajmie się owym osobnikiem. 2 Ktoś skrytykował twoją pracę na forum, co zrobisz? Jeżeli użył wulgaryzmów, niekulturalnego słownictwa, po prostu zgłoszę go moderacji korzystając z odpowiedniego przycisku.

Odpowiem mu ostrym słowem - nikt nie będzie krytykował mojej ciężkiej pracy.

Postaram się kulturalnie odpowiedzieć danej osobie, udowodnić jej, że nie miała racji.

Wszystkie odpowiedzi są poprawne. 3 Widzisz osobę używającą czity/wspomagaczy - co robisz? Przyłącze się do niej

Zacznę spamić adminom na /w

Napiszę na /report

Nie przeszkadza mi to, więc przejdę obok tego obojętnie, nie reagując 4 Co usprawiedliwia Cie do wykonania PG? Usprawiedliwia mnie to, że jestem katolikiem

Jestem członkiem organizacji takiej jak LSSD (Los Santos County Sheriffs Department)

Znam dwóch administratorów

Jestem nowy i mogę się porządzić 5 Zostajesz zatrzymany przez policję - jak się zachowasz? Zacznę ich wyzywać na czacie OOC

Zacznę grozić im skargą i nieustannie spamować na /w, bądź /b

Rozegram wszystko IC zgodnie z zasadami RP

Podbiegnę do funkcjonariuszy i zacznę ich bić ze wszystkiego co mam pod ręką 6 Jesteś policjantem-detektywem, pracujesz nad sprawą mafii. Dowiedziałeś się, że na pewnej imprezie prawdopodobnie znajdzie się osobnik odpowiedzialny za liderowanie ową mafią. Co robisz? W sposób IC rozglądam się, dopytuje osób na imprezie o różne informacje, jeżeli mam pewne podejrzenia, postanawiam aresztować podejrzaną osobę.

Sprawdzam na forum w sekcji "Lista Grup" ową mafię, następnie patrzę, kto ma przy nicku charakterystyczne (L). Potem już tylko sprawdzam, czy dana osoba jest na imprezie i aresztuje ją.

Postanawiam aresztować osobę, która wyróżnia się z tłumu poprzez nick nad głową charakterystyczny, typowy dla włoskich mafii.

Przysłuchuje się rozmowom ludzi dookoła w sposób IC, jeżeli zacznę mieć pewne podejrzenia, aresztuję daną osobę i wyjaśnię wszystko IC na komisariacie. 7 Czym jest czat OOC? Jest to czat do rozmów niezwiązanych z grą IC

Jest to czat służący do sprzedaży aut na serwerze

Jest to czat do obrazy innych graczy

Jest to czat do opisywania wyglądu swojej postaci 8 Jesteś nowym graczem, znajdujesz się na lotnisku. Nagle podjeżdżają do Ciebie gracze, chcący Cię napaść. Co robisz? Korzystając z chatu OOC informuję ich, że nie mogą mnie napaść, gdyż nie mam przegranych 15 godzin.

Gracze mają prawo mnie napaść bez względu na to, ile mam godzin.

Jeżeli ich sprowokowałem, to muszę odegrać z nimi akcję napadu.

Proszę o przybycie Administratora/GameMastera/Supportera przez /report z prośbą o rozwiązanie sytuacji. 9 Idziesz sobie przez Centrum Handlowe, nagle podbiega nieznany ci mężczyzna i zwraca się do ciebie po imieniu, jak reagujesz? Poprzez komendę /report informuję administracji o popełnianym MetaGammingu.

Nie mam obowiązku tego zgłosić, olewam sprawę.

Uciekam przed mężczyzną i tak jak on zwracam się do niego po imieniu mimo iż go nie znam.

Tłumaczę mu co zrobił i zgłaszam sytuację po przez komendę /h. 10 Co to jest DM? Jest to czynność, którą wykonuje, gdy mi się nudzi

Od razu wszczynam DM, gdy kolega z klasy nie chce mi dać auta, które i tak jest mu niepotrzebne IC

Bicie wszystkich, jak popadnie, za nic i wszelkiego tego typu przejawy

Jest to przejaw alkoholizmu

Jeżeli ktoś mi pomoże go rozwiązać odwdzieczę sie Lajkiem:)))) i Polecę Cie innym

Kocham mpcforum.pl!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...