Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy za 1 misje dostaje sie 10 k Pu na 60lvl czy nalerzy zrobić 3 aby dostać 10k ?

ReapctoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie odnośnie globalu związane z zdobywaniem punkty umiejętności czy nalerzy zrobić 1 misje aby dostać 10k pu lub 3 jak to jest 1 qłest i 3k Pu ?

Opublikowano

Z tego co wie i jak było na początku to ten qwest na 60 lvl oddawało się wtedy na pasku pu i było 10k pu Wcześniej nie było 3 qwestów Musieli coś zmienić

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Są 3 questy po ok 1k pu bez mnożenia za każdy. Co więcej jest też quest w Alvi który możesz robić do określonego lvla bez przerwy i daje on 50pu.

Na serwerach prywatnych LC znany jako:

Prezes

Opublikowano

Z tego co wie i jak było na początku to ten qwest na 60 lvl oddawało się wtedy na pasku pu i było 10k pu Wcześniej nie było 3 qwestów Musieli coś zmienić

Nigdy za ten quest nie bylo 10k pu,musialo Ci sie cos pomylic;p

//Zakaz handlu.

Opublikowano

itakie 3 zadania :

-na naplecznik -1k

-"usuwanie czynników zła"-1 k <--- te zadania są w alvitar

-"Kara dla Erebusa" -1.5 k <--- te zadania są w alvitar

3k+3k + 4,5k=10,5k pu :)

pomijam fakt ze są powtarzalne qesty :)

a w sumie policzyłem tak na szybciora , 20k pu można wbić robiąc non stop te zadania od 60 do 75 :)

21bn1va.jpg

I see the children in the rain like the parade before the pain
I see the love, I see the hate, I see this world that we can make

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...