Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Postać z 0lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem zrobiłem swoje pliki serwerowe i wszystko ładnie działa i wgl. ale jak się zaloguje to na pierwszej pozycji przy wyborze postaci mam wojownika z 0 poziomem jak go wybiorę to wywala mnie do logowania i nie moge go ani usunąć ani nic :/ Bardzo proszę o pomoc i ewentualnie link do jakiegoś tuta który jest moim problemem :/ Jeżeli już było to przepraszam ale nie mogłem znaleść szukam już tego 2 tydzień :/

Opublikowano

sprobuj wyczyscic player_delete w zakladce player

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

A jak to wyczyszcze to już nie bd mi robiło tego samego przy innych kontach ???

I jeszcze pytanie jak to wyczyścić ?? xD Jestem zielony w tym :)

Ok dobra już sobie poradziłem dzięki za podpowiedź :)

Opublikowano

To się raczej robi tylko na pierwszym koncie stworzonym na serwerze , na drugim raczej już takiego problemu nie będzie ;x

/zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...