Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da się

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zainstalowany sp3 i IE8, i nie da się odinstalować IE8 na IE7, pytanie mam takie czy jest jakiś sposób by uruchomić CF mając IE8 ?

Gość patrykkos
Opublikowano

Musisz całkowicie odinstalować IE8 i powinno działać. Nie usuniesz go całkowicie tylko będzie jeszcze starsza wersja niż IE7 :P

Opublikowano

Musisz całkowicie odinstalować IE8 i powinno działać. Nie usuniesz go całkowicie tylko będzie jeszcze starsza wersja niż IE7 :P

ale nie mogę odinstalować IE8 klikam na IE8 w dodaj/usuń i niema tego przycisku usuń.

Gość patrykkos
Opublikowano

Musisz w panelu sterowania wejść tam gdzie masz aktualizacje i znaleźć Internet Explorer po czym kliknąć odinstaluj aktualizacje

:D Coś w tym stylu :P

Gość patrykkos
Opublikowano

Nie zwracaj na to uwagi. Zawsze przy odinstalowywaniu aktualizacji jest tak napisane

:D

Gość patrykkos
Opublikowano

Może coś źle zrobiłeś albo spróbuj uruchomić ponownie komputer

:)

Opublikowano

wszystko napisałem i zrobiłem tak jak mi pisano odinstalowałem aktualizacje IE8 a i tak gra się nie włącza, gdy odpalam grę to powinna się normalnie odpalić ale się nie włącza jest ten HGWC ładuje się i jak się naładuje to znika i gra się nie włącza w procesach sprawdzałem i pisze że HGWC.exe jest włączony ale gra się nie włącza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...