Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedawanie podzespołów

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za jakis czas będe wymienial procesor mniej wiecej za tydzien i tu moje pytanie w jakims z tematow czytalem ze mozna sprzedac czesci i za piniadze z nich kupic lepsze. Czy jest jakies miejsce w ktorym mozna sprzedac te podzespoly czy trzeba to zrobic na wlasna reke np na allegro?

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

są np. tak zwane giełdy komputerowe nie wiem czy u ciebie jest takie coś ale ja mieszkam nie daleko katowic więc mamy giełdę komputerową ale można pytać znajomych czy nie chca zakupic wystawić na allegro lub tablica.pl możliwość jest nie mało

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Bardziej mi chodzilo o to ze bym poszedl do sklepu jakies np komputronik czy bog wie co i sprzedal im za jakies gorsze byle by bylo.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Dobra jakos se poradze. A teraz drogie moje pytanie czy ta plyta glowana gigabyte-ga-990xa-ud3 bedzie dobrym rozwiazaniem do tego procesora AMD PHENOM II 960T głownie zalezy mi na odblokowaniu 2 rdzeni i podkreceniu go do 4Ghz przy stabilnej temperaturze oczywiscie nie na boxowym chlodzeniu bo wiem ze to szajs.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...