Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy mozna robic juz NX.y

daniel09822

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na chwilę obecną nie można robić darmowych nx.

A w linku który podałeś dana opcja zapłaty za nx polega na dzwonieniu pod wskazany numer. Prawdopodobnie osoba która będzie dzwoniła ma dużo kasy na telefonie i nie ma co z nią zrobić.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Darmowe NX ? Hahaha i jeszcze raz haha. Gram w Ca bardzo długo i nigdy nie dali nawet 1k NX za free.

Co do tej aukcji, to jadą pewnie na dziurach sieciowych czy coś. Kiedyś był bug, że wysyłałeś SMS za 25zł, a zabierało ci 3 zł.

oczywiście w ciągu 1 godziny zostało naprawione .

ps. dzięki temu, że WR przejął NEXON mamy tańsze "Neksonki" xD

Szykujcie się też do kosmicznego skoku cen w WR ;p Będzie jak w CA : Broń na 7 dni 25zł, a na 30 40-50 ;]

9368_gold.png

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się wszystko byście chcieli mieć za darmo i 1000 pytań darmowe nexonki czy będą na moim ulubionym playspanku bo ja nie mam na premke a mamusia mi nie kupi;/ zaraz zhejtujecie ale taka jest prawda warrock jest od 16 lat a dzieci które robią sobie roczniki kubus98 powinny miec bany .. potem są takie dzieciaki które latają superjumpy i się cieszą jak kogoś zabiją i mają staty na hackach 3/10.

Nie będzie darmowych NX i bardzo dobrze!

Opublikowano

Omek nie strasz:). Kakau nie przesadzaj jest to forum dla hackerów(cziterów,bo hackerzy z nich żadni). i tu 80% ludzi ma mniej niż 15 lat. Są też inne fora o tematyce WR możesz tam sie wypowiadać, a nie tu pisać coś co każdemu koło dupy lata. Mogli by chociaż zrobić by premke na 3 dni dało by sie nabić;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy ja coś pisze o hackerach? napisałem tylko że dzieci zadają takie pytania , potem odpalają cheata latają na superjumpach i się dziwią że potem mają bana.

Opublikowano

Ehh... Po chuju to przejście do tego pierdolonego Nexona. Tak chcieliście, a nadal macie cheaterów...

Nie ma premek,

Nie można zrobić NX z reklam.

Gdyby nie te lagi na Gamerfirsta serwerach to WR był lepszy...

1365881062-U68160.png

Opublikowano

hahaha chociaż jedyny hackerx z modów nie napiszę "na wszystko trzeba cierpliwie czekać i czekać"

No to drodzy userzy

@TOP POZOSTAJE WAM CZEKAĆ I CZEKAĆ MOŻE ZA 10 LAT NEXON OBEJMą INNi LUDZIE I BĘDą DAWAli COŚ ZA "FRAJER"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...