Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Cs z czitem nie działa.

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.. Mam pewien problem.. Otóż przez ponad miesiąc czitowałem sobie na csie :D

Ale od wczoraj, gdy włączam czita ( Wyskakuje cos tam i pisze ze zaladowano ) .. To cs się wyłącza.

Jak włączam go bez czita to działa, i do tego gdy włączam przez czita do wyskakuje czasem błąd z grafiką openGl.. A wiem że tylko na takiej czity działają. Lecz w grze w opcjach dobrze jest ustawone i all działa. Cheata pobrałem na nowo i dalej nie działa.. Co robić ?

Opublikowano

Cheat na steam czy ns?

NS. A jego nazwa to Warhook.

Reinstall cs i zainstaluj patch v23

Csa zainstalowalem miesiac temu. Wszystko działało do wczoraj. Był to path v23..

Nic nie robiłem na kompie ( Bo gram na oddzielnym specjalnie do csa z XP bo tam mi czity dzialaja :D)

Opublikowano

Spróbuj zainstalować innego cheata. Jeśli będzie działał to jest problem z tamtym cheatem, a jak żaden nie działa to reinstall cs'a

Opublikowano

Spróbuj zainstalować innego cheata. Jeśli będzie działał to jest problem z tamtym cheatem, a jak żaden nie działa to reinstall cs'a

A jakiegoś mi polecisz ? :D Bo na tym to ja tylko chodziłem. On sam strzelał i to z AWP tak szybko jak z AK.. Do tego na speedhacku i wgl :D Tylko nie Ecc.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/285-counter-strike-16-non-steam-wykrywalne/

Poszukaj sobie jest tego masa.

No wiem ale wszystkie na tym forum działają słabo jak dla mnie. Warhook był bardzo dobry. Może znacie jakiegoś hacka któego nie ma na tym forum ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...