Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZAT W NFS World za pomocą gg!

DESPOTA

CZAT  

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy b?dziesz ko?ysta? z czatu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gglogoccc70.jpg

Witam.

Otóż propozycja zrobienia czatu GG wpadła mi dziś, a wpadła dlatego że jak wiadomo czat w grze nie działa, a to właśnie dzięki czatowi mi gra się bardzo podobała.

Nie wiele osób znam które by wiedziały że istnieją takie czaty jak GGczat.

z pomocą aqq wyglądało by to tak:

20120616200313.jpg

co jest w tym fajnego?

wygoda i miłe rozmowy tak jak kiedyś bywało w grze, dzięki temu osobiście wrócił bym do gry i myślę że i wy ucieszyli byście się na widok grających i piszących z nami graczami. wrócił by harmonogram gry i uciecha z samego faktu że w końcu można o pisać z graczami. no i wrócą spotkania na miejscówce i zloty.

przeszkody?

owszem wiem jest team speak, szeptanie w grze, grupy rozmów. no i w sumie kontaktuje się dopiero z administratorami posiadający licencje na czaty dzięki którym będę mógł założyć choćby kanał dla was.

dlaczego wolę to od ww. konkurencji?

Ponieważ gg to komunikator który i tak mam włączony i zapewne jak większość z was też i w tle działa sobie spokojnie nie wadząc nikomu. no i widzimy tylko rozmówców nie całą stronę jak w shoutboxie czy ja w team speak trudno się połapać kto i co pisze.

Zasady?

zasady są jasne do czatu wbijamy za pomocą komeny /j (nazwa czatu) i jak w każdym czacie są moderatorzy którzy będą wspierać nasz czat i czuwać nad tym by był spokój, porządek etc.

no i jeśli i wam się spodoba pomysł to rozesłać to tym którzy odeszli właśnie z powodu braku czatu.

a moderatora prosił bym o nie usuwanie odnośnika ponieważ nie chcę tworzyć kolejnego zbędnego poradnika jeśli już taki jest gdzie indziej.

tu jest poradnik jak zainstalować aqq by wyglądało ono tak:

przechwytywaniegj.jpg

jeśli są jeszcze jakieś pytania pytajcie.

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

wiesz jeśli ma się już 50 lvl to wchodzi się do gry dla bajery :) a taką bajerę można rozwinąć na czacie którego w grze obecnie brakuje i który właśnie można zastąpić tym sposobem :)

... a pajacyki? szerzą fale krytyki że HADESS się buja i lubi wypasione bryki...

nfsw_HADESS.png

niesłuszny ban na ggczacie? szukasz pomocy?

[email protected] wrazie niesłusznego banu lub ewentualnych poczynań niezgodnych z regulaminem proszę o mail a w przypadku prośby o unban proszę o stosowne uzasadnienie.

Opublikowano

Sposób mało powszechny ale czasami stosowany, czasami są problemy żeby nałożyć to na NFS ale dobrze działa bez problemów :D

Opublikowano

Niby fajne ale to jest niepotrzebne bo już wole wejść na TS3 MPCForum i se porozmawiać, bo pisanie podczas wyścigu to trochę zły pomysł :P

apdap.png

By Me ;3

Opublikowano

@up. Patrz datę tego tematu. Po kit refreshowałeś???

Top nieaktualny. CLS

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...