Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Chat i inne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam problem z chatem, bo wyświetla mi też chyba nazwę świata, tzn [shaderCraft][HeadAdmin] ProcekAMD: Trolololo. I jak to usunąć? Korzystałem z essentials chat, nchat, mchat i chyba ichat i już nie wiem co robić... Muszę znaleźć rozwiązanie na to. I jeszcze jeden problem. Plugin metrics mi co jakiś czas pisze pod prefixem severe cośtam http 502 blablabla, może to prowadzić do niestabilności serwera? To jest dedyk. Paczkę pluginów sam komponuję oraz konfiguruję.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Masz Multiverse-Core?

Jeżeli tak to wejdź w folder tego pluginu i tam jest plik config.Otwórz go za pomocą jakiegoś edytora,polecam Notepad++ i będziesz tam miał takie coś:

prefixchat: 'false'

Jak masz 'true' to będzie nazwa świata przed rangą,a jeżeli masz 'false' tak jak ja mam to nie będzie nazwy świata przed nickiem.

No,ale nie wiem czy masz Multiverse-Core :)

Opublikowano

Bardzo ci dziękuję za to, któż by pomyślał że to wina multiverse :). Zamykam.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...