Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielki problem pomocy

Daxter7wwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od pewnego czasu kiedy gram w Minecrafta mój laptop nagrzewa się jak suszarka do włosów . Potem gaśnie ekran a po chwili komputer a potem pisze przy włączaniu Temperature 90D

Nie wiem co robić nie moge grać .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Co to takiego i po ile?

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Gówno panie geniuszu? Ja normalnie miałem grzejnik z HP Pavilion DV5. Kupiłem podkładkę od Zalmana i on się wgl nie na grzeję :)

Opublikowano

Taaaa. Gówno dają, taka jest prawda - najlepiej przeczyścić laptopa niż wydawać kasę na podkładkę która w 80% przypadków gówno dają ;)

A właśnie - Anoizm, ja mówie tak że nie dlatego że usłyszałem tylko dlatego że sam mam kaloryfer HP HDX18 i on potrafi się nagrzać jak cholera - kupiłem podstawkę 1500 obr/m i dało to tyle co nic :) 2 stopnie różnicy ;)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

Wiele zoalezy od same podkladki - powinna ona wdmuchiwac powietrze do otworow wentylacyjnych. Najlepiej zdjac wszystkie czasci obudowy z dolu z kratkami wentylacyjnymi i dopasowac podkladke tak aby dmuchala na radiatory / ram / dysk. Czasem podkladka za 10zl spelni zadanie a czasami podkladka za 50zl spelni zadanie. Wszystko zalezy od laptopa.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Jak mi się uda znaleźć czas to zrobię test na grzałce Pavilion DV5 z podkładką, jak i bez niej.

Ja jak wygrzebię podkładkę też mogę porobić ssy z jakiegoś programu mierzącego temp więc porównamy.

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...