Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam szukam odpowiednika hamachi

szymonw_97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem do końca pewien, ale spróbuj DirectConnect 2.20.

Przepraszam, ale zawsze korzystałem z hamachi który jest najpopularniejszym programem P2P w tych sprawach.

hardyizory.jpg

/ To co było, nie wróci... /

Opublikowano

Nie ma innych tak samo dobrych programów jak hamachi... Jeżeli ci na tym nie działa to nie zadziała na żadnym innym.

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Przenoszę do dobrych programów.

BTW. EasyVPN lub Tungle.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Polecam ci programik "Comodo Unite" ! Zdecydowanie lepsza wydajnosc niz hamaczi, w dodatku jest kompletnie za free i bez limitow graczy. Jest to solidna firma niemiecka ktora ma rozny wachlarz uslug. Polecam rowniez firewall od nich. Sam edytowalem swoje pierwsze pliki do metka na nim.Oto link do orginalnej stronki producenta:

Ps. Program jest po angielsku, lecz kazdy kto troche rozumuje da sobie rade. Jedynie to trzeba sie zarejestrowac w programie poniewaz logowanie odbywa sie za pomoca meila. Zdecydowanie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...