Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] AMX 13 75

M1chaLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie umiejętności bądź atuty mam wybrać? Będą "lajki" :D Z góry dzięki za pomoc :P

Opublikowano

Na pewno wybierz umiejętności zwiększające pole widzenia, bo u scouta jest to ważne. +zwiększenie zasięgu radia.

x

Opublikowano

Do kierowcy daj "mistrz kierownicy" czy jakoś tak.. to zmniejsza opór grunty= nie zwalnia ciebie.

No i jeszcze inne bajerki na lepsze kierowanie.

x

Opublikowano

Towarzysz broni pierwsza umiejętność na każdy czołg... w drugiej pozycji to już zależy od przeznaczenia naszego pojazdu. Szósty zmysł jest przydatny na artyleriach i tdkach. Jeśli zamierzasz zostawić tą załogę na kolejne czołgi to weź to pod uwagę.

sig2@500926585@eu@2@1@11111111111111@1100110111110@01101@pl@0.png
Opublikowano

Nic nie zmienia, tylko dojsćie do drugiej umiejętności jest juz 3x dłuższe i należy kierować się najważniejszymi od początku.

Opublikowano

Tak, zwiększa % głownej umiejętności, co daje szybsze przeładowanie, szybsze celowanie..itd. Zawsze można zmienić umiejętność ze stratą małej ilości doświadczenia załoganta, lub płacąc goldem oczywiście bez strat...

Opublikowano

Tak dokładnie ile daje % ??

@Edit:

Bo nie wiem, czy kasować moje umiejętności.. i zaczynać od nowa.

Czy już mi się nie opłaca.

x

Opublikowano

Kurczę.. to się opłaca.. jak bede na swoim kompie to sprawdzę ile już mam % innej umiejętności i ocenie czy mi się opłaca

x

Opublikowano

Wybrałem takie:

- Dowódca: Towarzysze broni

- Celowniczy: Strzał z biodra

- Kierowca-Mechanik: Jazda Terenowa

Myślę że temat można zamknąć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...