Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiany Na Serverach Itp

hoxies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie czy wam sie podobają zmiany w WR TAK lub NIE bo ciekawy jestem co reszta myśli na temat zmian na serverach itp

Opublikowano

głupie jest to, że nie ma już tych serverów POLAND, GERMANY, ITALY ;/, tylko INTERNATIONAL, NORTH EUROPE , WEST EUROPE,

Opublikowano

bo znudził mi sie OD RAZU WR jak nie ma Poland ;/ xD tak troche dziwnie sie gra teraz po tym patchu w ogóle jakos

Opublikowano

Racja lubię sobie zagrać na Polandzie bez haków itp. Szkoda że go usuneli. Podobają mi się priv roomy i chyba Ravello 2nd Street udostępnili dla normalnych graczy.

1373662483-U83583.png

Opublikowano
Robią konserwację i dlatego ;) Nic się nie bójcie nasz kochany POLAND niedługo wróci ;)

Jak M@niek napisał Poland będzie ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

moje zdanie na ten temat to takie ze privy moga byc ;]

ffa moze byc

mapy nie widzialem ale skoro dla sniperow to pewnie bd gral xD

hmm a co do serwerow i zabraniu poland na jakis czas to beda lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

PS. na tej mapie sa pojazdy ??

jak tak to jakie bo tego nie nawidze

Opublikowano

Gra jak dla mnie zajebista . Zmiany super. Lista po lewej mi się naprawdę przydaje . Można nawet zobaczyć kto w jakim roomie gra xD. Niestety net 1 mb i mam lagi ;//

NIE BĘDZIE POLSKIEGO SERWERA

JUST DO IT !!!

But I can't ;(

JESTEM PATRIOTĄ , HACKUJĘ TYLKO NA GERMANY !!!

Opublikowano

ja czytalem gdzies na wiki WR i pisało tam, że POLAND juz nie bedzie i tam jeszcze kilka innych z jakegoś powodu zapomnialem jakiego,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...