Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Crash'y

Atroven`.mp3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam ok. 13 modów wgranych do gta sa przez GTA PARKING

1.Gdy gram to zamiast ruszac myszka to jak rusze nia to mi skreca koła

2.Gdy wgram cięzarówke,mini busa,autobus to mi crashuje GTA

3.Gdy gram gram to mi podczas gry wyskakuje crash iu np. nie moge dokonczyc misji

4.Jak np. wgram skode fabie,mercedes'a a170 to po ladowaniu mi crashuje nie w polowie , ale jak usune to jest normalnie jedynie pkt.3

I teraz nie mg. zrobic misji bo koncze jade samochodem i crash

eurrro.png

Ustaw sobie i ty taką sygnature !

[center]http://www.mpcforum.pl/topic/653969-sygnatura-dla-wszystkich-na-euro-2012/[/center]

Opublikowano

Robie to z 10 razy już ... czy są kur... jakies mody ktore w ogole nie crashuja gry ?

eurrro.png

Ustaw sobie i ty taką sygnature !

[center]http://www.mpcforum.pl/topic/653969-sygnatura-dla-wszystkich-na-euro-2012/[/center]

Weteran
Opublikowano

Wiele modów crashuje dlatego najlepiej grać bez modów nie raz ten sam mod bd działał normalnie a za 2 razem się zepsuje ci gta

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Oczywiście są mody [dopracowane] które nie crashują ale jest ich mało. Ja osobiście gram tylko z modami na skiny i jest fajnie.

"Respect must be earned. One wrong move and you're dead."

Opublikowano

Oczywiście są mody [dopracowane] które nie crashują ale jest ich mało. Ja osobiście gram tylko z modami na skiny i jest fajnie.

Mało? Częste crashe wynikają z nieumiejętnej instalacji modyfikacji, bądź jest to po prostu wina sprzętu, albo spiraconego GTA. Czasami jednak przytrafiają się wadliwe podmianki wozów, czy skinów zawierające błędy w ich teksturach lub po prostu powodują one częste nieuzasadnione wyłączanie się gry (crashe).

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...