Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 2 pytanka

reelate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez zbędnych powitań przejdę od razu do rzeczy istotnych

Pytanie 1: Czy jeśli przy wykupionym mnożniku gotówki na 10 dni użyje bugu znanego chyba większości z doświadczeniem i kasą przed dojechaniem ostatniego gracza to to zadziała , bo tak mnie to męczy ostatnio. ( Podwojona kasa poprzez mnożnik jeszcze raz się podwoi przez bug w streszczeniu.)

Pytanie 2 : Warto kupować Toyote MR2 i włożyć do niej kilka ultra części ? Taką zabawkę chciałem sobie sprawić z T1 i zastanawiam się czy warto i czy radzi sobie jakoś patrząc na osiągi i skrętność.

Opublikowano

Tak pomnoży Ci razy dwa wartość z bugiem co do Toyoty to przez wielu uważana za najlepsza T1 rzeczywiście jest naprawdę bardzo mocna jak ja zrobisz konkretnie objedzie większość T2.

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Bez zbędnych powitań przejdę od razu do rzeczy istotnych

Pytanie 2 : Warto kupować Toyote MR2 i włożyć do niej kilka ultra części ? Taką zabawkę chciałem sobie sprawić z T1 i zastanawiam się czy warto i czy radzi sobie jakoś patrząc na osiągi i skrętność.

Odpowiem Ci tylko na to bo na 1 nie mam pojecia:P.Mr2 nawet sie nie pytaj tylko kupuj,ja kupilem jeszcze przed dodaniem gymkhany nawet wszystkich czesci tam nie mam,a na starcie daleeeko w tyle zostawiam nawet zlomy z t3,wiec auto warte swojej ceny..

Opublikowano

1.Tak bug zadziała i podwoi Twoją wygraną.

2.MR2 to najlepszy wóz z T1 - bdb sterowność i niesamowite osiągi jak na to autko.Polecam,go kupić - po włożeniu ultrasów będzie nie do zajechania.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...