Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S.7-24 - gdzie największa grywalność ?

Crasher001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie a mianowicie:

- Gdzie gra najwięcej osób na serwerach 7-24 ?

Pytam akurat o te, ponieważ z pozostałych nic mnie nie interesuje, bądź już grałem.

- Gdzie są najniższe oraz najwyższe ceny spośród tych serwerów.

Wiem, że w niedalekiej przyszłości serwery akurat pewnie między 7-24 zostaną połączone jeśli wszystko dobrze pójdzie ( wiem również, że nie wszystkie ).

Czekam na odpowiedzi, standardowo Lajki. ;)

E9mwj60.png
Opublikowano

Z tych all, polecam Ci właśnie Almanacha.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ok dzięki: Kirian, Almanach i Serwandes posprawdzam. :)

A orientujecie się czy gdzieś jeszcze zostały takie mega ceny jak były np. rok temu, czy wszystkie już są ustatkowane w miarę ?

E9mwj60.png
Opublikowano

Ok dzięki: Kirian, Almanach i Serwandes posprawdzam. :)

A orientujecie się czy gdzieś jeszcze zostały takie mega ceny jak były np. rok temu, czy wszystkie już są ustatkowane w miarę ?

Mega ceny jak już powstaną to raczej nie znikną . Zauważ, że w metina graja same dzieci, jezeli by bylo inaczej , wiekszosc ludzi chciała by zbić inflację.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ceny trochę spadają z dnia na dzień ;)

Jakim cudem ? Przecież z dnia na dzień yang na serwerze jest coraz więcej, wiec to jest niemożliwe :) Z dnia na dzień yang traci wartość i każdy item kosztuje więcej, ale więcej się zarabia za głupoty jak ku , kk itp

Opublikowano

Jakim cudem ? Przecież z dnia na dzień yang na serwerze jest coraz więcej, wiec to jest niemożliwe :) Z dnia na dzień yang traci wartość i każdy item kosztuje więcej, ale więcej się zarabia za głupoty jak ku , kk itp

Na serwerach, które mają po parę lat typu s1,s2, s6, s7 itp. nie ma już to znaczenia, czy yangów przybywa, bo to normalna kolej rzeczy. Inflacja się pojawiła w czasach botów, od tej pory było coraz gorzej. Niewielu ludziom to pasowało, bo kto lubi mieć aurę za 100kk? Dlatego ceny są powoli zbijane, dla przykładu- na astralu aura w ciągu miesiąca spadła o ok. 10kk. Inne itemy analogicznie.

Opublikowano

Solar ma normalne ceny kamyk duchowy 500k aura 700k

tak się gra fajnie nie trzeba płacić za medal konny 10kk

lecz z dropu 70k na medal starczy :)

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Na Almanachu gra całkiem dużo ludzi. Ceny nie są straszne. Medal 1-2kk, kamyk 70 ;d

Ogólnie nigdzie nie znajdziesz jakiejs masówki, bo w metka mało osób gra. Moze kiedyś po usunięciu kilku większych privów i po tym lipnym połączeniu serwerów troche ludzi przyjdzie, bo nie będzie gdzie grać a uzależnienie dzieci przechyli szale ;d

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

2 lata temu jak grałem na PL'u to grałem Almanach, Shinsoo, gorąco polecam, świetna atmosfera :)

Opublikowano

2 lata temu jak grałem na PL'u to grałem Almanach, Shinsoo, gorąco polecam, świetna atmosfera :)

2 lata?

Za tak długi okres czasu wszystko się pozmieniało.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...