Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Marder i załoga

ZIOM1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty sobie nie żartuj że będziesz expił załoge na marderku... No ale twoja sprawa. Co do umiejętności to myślę że jak pod inne TD. Szansa na strzał krytyczny dla celowniczego. Szósty zmysł dla dowódcy... To i tak bez znaczenia bo na tak niskim tierku nie poczujesz różnicy czy masz odpicowaną załogę czy nie...

Opublikowano

UP@

Lol! Pojechales... Ja Marderem II cisne niekiedy nawet VK, czy KW. Marder jest na tyle mobilny, i na tyle mocny, ze nie sposob wyjsc z bitwy bez fraga!

/gif

Opublikowano

Słuuchaj.. nie opłaca ci się grać IV tierem z powody złego MM.

Wyrzuca ciebie na bardzo nie korzystnych miejscach.

Taka rada ode mnie.

x

Opublikowano

A czy tu chodzi o fraga -,-?? chyba bardziej o zarobki pozatym kazdym czołgiem wyjdzisz z bitwy z fragem

pzdr

Szanowny Geniuszu, chodzi mi ze praktycznie na kazdej mapie, z kazdym tierem. Watpie zebys LTraktorem w kazdej bitwie mial fraga, albo T-34, czy BT-7... Zastanow sie co piszesz bez doswiadczenia...

/gif

Opublikowano

A co was to obchodzi czym on chce grać? zadał pytanie, odpowiem... Towarzysz broni-first, lampka(szósty zmysł) na dowócdy wyjątkowo moze być jako 1.

sig2@500926585@eu@2@1@11111111111111@1100110111110@01101@pl@0.png
Opublikowano

Dzięki za odpowiedz interesowało mnie to bo mój kumpel ma na marderku 2,3k bitew ;D.

Im a professional bandit, kill or be killed .

Opublikowano

Sorry coś mi się powaliło i pisałem ci co i jak do hetzera.

Co do Mardera to spoko czołg.. działo mocno itp.

Polecam do dowódcy- towarzysz broni,

x

Opublikowano

Sorry coś mi się powaliło i pisałem ci co i jak do hetzera.

Co do Mardera to spoko czołg.. działo mocno itp.

Polecam do dowódcy- towarzysz broni,

Nie oplaca sie dac jednemu czlonkowi towarzysze broni bo to dziala jak wszyscy to maja

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie.. moim zdaniem ten towarzysz się nie opłaca.

Lepiej inwestować w inne fajne umiejętności. takie jak "strzał z biodra" itp.

Pozdrawiam!

x

Opublikowano

Jak chcesz dac towarzysze broni to musisz wszystkim bo inaczej nie dziala

Towarzysz broni działa nawet jak masz tylko na dowódcy, tylko wtedy doda ci 5% do jego głównej specjalizacji, analogicznie jak weźmiesz jeszcze na innym członku załogi, dostaniesz tez 5% na niego itd.

5% na ładowniczm to ok. +2,2% szybkości ławodowania co na dłuższy dystans przynosi duże korzyści. Pójdziesz kiedyś do klanu który walczy na mapie, a tam liczy się każda sekunda, ostatnio w moim przypadku wygralismy 5 sec przed końcem. Dodam jeszcze, że towarzysz broni ma wpływ takrze na kamuflarz i prędkość naprawy pojazdu, a zaczyna to wszystko funkcjonować kiedy osiągniemy 100% umiejętności.

sig2@500926585@eu@2@1@11111111111111@1100110111110@01101@pl@0.png
Opublikowano

Marder to tektura, pierwsze cammo daj, potem dowódcy wszechstronność, kierowcy jazdę terenową a celowniczemu wyznaczony cel.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...