Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Nowy dział - Tribes

Lunner

Czy chciałbyś/chciałabyś dział Tribes ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy chcia?by?/chcia?aby? dzia? Tribes ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba nikomu nie trzeba przedstawiać tej serii. Jest to jedyna, a przynajmniej jedna z niewielu gier, w której głównym elementem jest możliwość latania na ładującym się ciągle JetPacku i zjeżdżaniu po górach ślizgiem za pomocą naszych butów. Ogólnie - dynamiczna strzelanina, w której nigdy normalnie nie chodzimy

;). Proponuję tą grę głównie z tego względu iż jakiś czas temu wyszła nowa część będąca tylko i wyłącznie sieciówką. Cheatów na razie nie znalazłem (chyba, że na jakiś stronach z tymi surveyami) ale gra jest prostrza bo to nie Cs, Cf, Ca, WR w których giniemy dziesiątki razy, a gra, w której końcowe statystyki gracza kończą się mniej więcej na 10/5/5. Zginąć jest szczerze mówiąc trudno i na jedno życie przypadają mniej więcej 3-4 minuty gry.

Aktualnie nie ma zbyt wielu trybów gry, ale do czasu, na razie jest z tego co mi wiadomo open beta

:).

Oczywiście reszta gry jest taka sama jak w przypadku podobnych strzelanek sieciowych - ulepszanie i zakup nowych broni, system levelowania, a także możliwość zakupu nowych klas postaci.

Jeśli ktoś preferuje tryb single player może zagrać w poprzedniczki (Vengance, 2)

Screeny z gry :

TribesAscend%202012-04-09%2013-27-42-72.jpg

2012-04-09_00055.jpg

tribes-ascend-2.jpg

tribes-weapons-1.jpg

Opublikowano

Tradycyjna strzelanka .

I nie mów ,że to jedyna gra w której da się latać poprzez ładowanie jetpacka to samo jest w soldat a w CS da się latać np. na diablo mod na klasie ninja lub na innych modach cs'a

Mi się a gra nie podoba pierwszy raz wgl. o niej słyszałem.

A z racji tego ,że gry nie znam neutral.

Regmannn

Opublikowano

Tradycyjna strzelanka .

I nie mów ,że to jedyna gra w której da się latać poprzez ładowanie jetpacka to samo jest w soldat a w CS da się latać np. na diablo mod na klasie ninja lub na innych modach cs'a

Mi się a gra nie podoba pierwszy raz wgl. o niej słyszałem.

A z racji tego ,że gry nie znam neutral.

"Tradycyjna strzelanka" - znajdź coś podobnego. Gra polega na ślizgach i lataniu, Soldat jak by na to nie patrzeć jest w 2d, a w CS-ie wygląda to zdecydowanie gorzej (jak cały CS :P).

Opublikowano

Kolejny dział święcący pustką, Zresztą jak 80% nowych działów. Nie jestem przekonany co do tej gry .

Skoro administracja nie jest przekonana, to można zrobić testowe podforum. W końcu nie każda dział był od razu aktywny. Ewentualnie można poczekać na oficjalne otwarcie, bo dopiero wtedy polecą hacki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...