Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prawa autorskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak można ale nie możesz mówić , że jesteś jego autorem.Nie masz prawa usuwać stopek autorów np. W lokalizacjach ,,System Lokalizacji by kam100" możesz go postawić i dowolnie obrabiać :P

Jeśli chodzi Ci o to czy możesz zarabiać na niej to tak ale musisz odpprowadzać podatek od zarobionych pieniędzy ;)

@Kongo

Myślę , że o grafikę by się nie przyczepili , szczególnie , że zmieniłem kolor :P zresztą gameforge to lenie...

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu zainwestował w grafika lub podjął z nim współprace żeby z lekka przerobić grafikę.

Łamanie stopki kam100ban to nawet bym się nie obawiał bo jak załóżmy ktoś by się przyczepił do silnika to pewnie kolega wyżej nawet by się nie przyznał do przerobienia go (bez obrazy kam100ban) ale NIGDY nie usuwaj stopek z silników ktoś się napracował i jedyne podziękowanie to nie usunięcie stopki.

Opublikowano

Wiem o tym , miałem już problemy z gryviawww ale naszczęscie wszystko wyjaśniliśmy i nie bd żadnej kary ( tylko zablokowali mi konto )

Mam graficzkę która była adminem i grafikiem metin2.pl i drugiego grafika.

ale oni pracują przy naszym serwerze metin2 o nazwe AnnonyMous

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...