Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] nie dochodzi do lvla parę Procent.

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam takie pytanie...

robię wszystkie misje zgodnie z poleceniem, zabijam to co trzeba ale wkurza mnie to że jak zakończe misje to nie wchodzi mi pare %

zawsze zostaje ok. 5% , 10% i to dobijanie jest strasznie monotonne! ale teraz miałem pecha i brakuje mi 15-20%!!

z jakiego powodu się tak dzieje? jak temu zapobiec? i gdzie mam expić żeby nie było monotonnie?

ps. w Fernon mi się expi monotonnie (prawie nic nie leci) na komecie też prawie nic nie leci? To ja już nie wiem gdzie expic! gdzie? plis! pomocy! :(

Opublikowano

ja tez dobijałem tak już jest najlepiej idz z jakimś High-lvlem na glace i niech Cię troche na enkach podexpi ze 2 lvle i juz nie bedzie tego problemu

Opublikowano

jestem w miare nowy po przerwie i nie wiem co to Glace i Enki? ani nie wiem gdzie to...

Opublikowano

Ląd skuty lodem nie wiem do końca .Tam się biją anioły i demony akt 4 jednym słowem a neki to takie białe kozy na lodowej pustynii

Opublikowano

A to jest juz twoja wina. Jaki masz poziom? Najlepiej jakbyś zostawił questa i dobił do 50%, potem już powinno być gz :)

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

O matko 20% do wbicia rzeźnia ! Bez obrazy, ale chłopie- kiedyś trzeba było wbijać nawet 80%.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

80% ?! Kiedys za questa to max 5% ! Teraz to raj czlowieku.Jak Ci sie nie podoba to jak wbijesz lvl wbij sobie 10% jak ktos mowil i bd git.Wkurzyles mnie swoim postem...Na glacy teraz sie najczesciej expi bo pozniej LoD na joba(profe).

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

LoD na profe? Już mało co jaka fam wbija na LoD profe....

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Tam najlepiej wbija sie profe...Teraz tak bo kazda fam juz swoich czlonkow wyexpila...

kunshi.jpg

Opublikowano

Nie. Miałem kolege który miał 59lv i brakowąło mu 5 jobów do wk 99+ 13 a nikt nie chciał go wziąść bo ich fam "Nie jest dobijaczem profesji" i tyle.

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Tyś chybaś śmieszny ?! Człowieku, koleżanka miała 55lvl i hollke 23 jlvl na norm i od razu ją top3 fam na servie wzieła bez gadania ! Aha, jak Ci brakuje te "pare procent" to idź na Łąke Komety, i tam bierzesz spota, i ja na 44 mam 0.92% :D

kunshi.jpg

Opublikowano

Wez sie nie osmieszaj, Makaveli mial na 2 postaci 55 lvl i swoje wk +12 tamta mu ukradli.Ci co z nim grali "koledzy" juz z nim nie chcieli gadac.Do VeaVictis go przyjeli wiec nie mow mi nic.Chyba tylko 1 server jest taki syfiasty...Na s3 az milo...

kunshi.jpg

Opublikowano

Kiedy to było, kiedy to było. Goth spam generalnie. Szymek zamknij bo wyjaśnione

jphk7l.jpg

Moje projekty

Opublikowano

Dobra tez mysle ze wyjasnione.cls

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...