Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ravia.eu

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż nie grałem 5 miesięcy w metina, nie wiem gdzie warto aktualnie zagrać i komu "zaufać" - w końcu powierzamy swój wolny czas.

Nie chcę listy serwerów, jeśli już to prosze na priv. Interesuje mnie natomiast serwer Ravia.eu

5 miesięcy temu Ci sami Twórcy odpowiadali za serwer nawie.eu. Serwer był bardzo dobry, aż do czasu wprowadzenia przedmiotu ktory był dostępny tylko w IS (nie znam dokładnie sytuacji, nie grałem tam, lecz dobry znajomy zdawał mi relacje z gry). Z tego co widzę projekt upadł. Teraz patrzę i widzę, że Bambusek z znajomymi znów stworzyli projekt serwera, bardzo, bardzo podobnego z resztą. Myślę, że pliki te same wprowadzili tylko jakieś minimalne zmiany.

Patrząc logicznie - czy nie wydaje Wam się, że Ravia.eu to kolejny serwer tylko i wyłącznie pod zarobek ? Jasne, piszą że robili go z pasją, ale te pliki mają od dawna bo na nich stawiali Nawie. Zastanawia mnie ten fakt, bo nie wiem czy jest sens tam grać, czy to będzie jak zawsze. Serw na 3-5 miesięcy, ludzie powydają kasę, potem "nagle z niewyjaśnionych przyczyn" (lub też podadzą, że atak albo ktoś z teamu zepsuł pliki) i zwijamy interes.

Co o tym wszystkim myślicie ? Co dokładnie stało się z nawie ? Jaki powód zamknięcia serwa podali ? Pozdrawiam

Opublikowano

Weles ma rękę do robienia serwerów, jednak to z nami bywa, że zawsze musi być coś nie halo.

56790073090842608341.png

Dołącz do społeczności najlepszego serwera Metin2 w Polsce

Przenieś mnie !

Opublikowano

hmm prosze o close dyskusje zaklada sie po starcie.

POLSKA=FAIL!

i to nie bambusek tylko bambos.!

AA i nawie nie padla tylko zostala zamknieta [0online]

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

nawie zamknęli bo nikt na niej nie grał :)Po co robisz zbyteczny zamęt wokół serwera tym samym zniechecasz graczy do gry?

Sprzedam Wp 76lv ostrze+strach P Wir G6 +buff 75 Błogo G7 na Balantii-zainteresowani PW

:)

Grayst.pl-BeCreative-Body ON :)

Opublikowano

Zacytuj mi chodź jedno zdanie gdzie zniechęcam graczy do gry. Poproszę :)

Chyba, że zadawanie pytań równa się dla Ciebie = stwierdzenie, to życzę powodzenia!

Opublikowano

Ravie tworzy Weles a nie Bambusek.

Powiem Ci tak .. jeśli chcesz dalej tracić czas, nerwy na te " privy " które i tak w końcu upadną to graj. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...