Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]YogBox na 1.2.5 pomocy !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Dziś chciałem sobie pograć w YogBox-a . Pobrałem technicLauncher-a . Odpalam go , wybieram YogBox , wpisuje login i hasło , daje options . Zaznaczam Manual build selection , potem wybierał yogbox na wejse 1.2.5 . OK , i login . Wszystko ładnie piękie się zrobiło . Wchodze do gry , crash ale go naprawiłem . Wybierał SinglePlayer tworze nowy swiat . I co ?

Okazało się ze mam tyle samo serduszek jak w normalnym minecraft , i paru modów brakuje . M.in Adventure Items , to co jak mamy drewniany miecz naciskamy ''R'' to mozemy ulepszac . Nie moge miec wiecej serduszek . Itp . i inne mody .

Co się z tym dzieje ? Pomozecie ? Wiecie jak ?

Daje like 's

Dzięki

Opublikowano

1. W pliku gdzie możesz wl/wył mody sprawdź czy wszystkie są on.

2. Reinstaluj ;)

(Sam korzystam z YogBox 1.2.3 i niema bugów)

Opublikowano

Wersja na 1.2.5 jest jeszcze buildem i niektórych modów jeszcze nie zaktualizowano. Mody na najnowsze wersje minecrafta wchodzą dosyć późno, większość ich twórców czeka na 1.3, bo silnik gry ma się zmienić. Poczekaj trochę, tymczasem graj na 1.2.3.

Pozdro.

Jeśli Ci pomogłem, Polub!  ^_^ 

- forum gier

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam.

Ja mam takie coś że jak zrobiłem sobie świat to itemów na start wogóle nie dostałem co zrobic?.

Pomoże ktoś? Daje like Dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...