Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad który serv wybrac

mikimouse93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory ze kolejny taki temat ale szukam serwa na którym mogłbym pograc przez wakacje i który sie szybko nieznudzi

:) Szukam serwa z małym expem cos podobnego do elitesro :P

Opublikowano

Na chwilkę obecną ciężko znaleźć taki serwer , gdyż ludzie przyzwyczajeni są to x1000 i nikt już nie gra na tych serwerach typu hard . Polecam serwer Lyssa Online , na pewno się nie znudzi , jeżeli Ci się nie spodoba to masz zawsze spis polecanych serwerów.

Opublikowano

Sh4ke jaki masz lvl i nick na Lyssa ? :P

Moze wbije :)

Na lyssie gram sporadycznie , także jak mnie trafisz w grze to nick : Sh4ke miałem czy mam sam nie pamiętam ^^ Polacy przegrali mecz =[ A level miałem chyba 76 z tego co pamiętam
Opublikowano

Lyssa is currently ONLINE

EXP/SP Rate: x325

Party EXP/SP Rate: x350

Drop Rate: x30

Gold drop Rate: x30

LEVEL cap: 100

Bardzo podobne rate do elitesro.

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Lyssa is currently ONLINE

EXP/SP Rate: x325

Party EXP/SP Rate: x350

Drop Rate: x30

Gold drop Rate: x30

LEVEL cap: 100

Bardzo podobne rate do elitesro.

Oh delma , to znajdź serwer podobny do elitesro z taką ilością graczy , na lyssie ten exp aż tak szybko nie leci , a mają dobrze prowadzony serwer z eventami , dobra ekipa , co daje im dużą popularność.
Opublikowano

@UP

Szukam serwa z małym expem

Według Ciebie exp x325 to jest mały? No chyba nie, mi się zdaje, że koledze chodzi o exp max. x30...

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

@UP

Według Ciebie exp x325 to jest mały? No chyba nie, mi się zdaje, że koledze chodzi o exp max. x30...

No to napisałem Ci wyraźnie wyżej znajdź taki serwer !!! Jest to praktycznie niemożliwe . A na lyssie ma taki plus że polski serwer , administracja dobrze zarządza + polacy.
Opublikowano

No to napisałem Ci wyraźnie wyżej znajdź taki serwer !!! Jest to praktycznie niemożliwe . A na lyssie ma taki plus że polski serwer , administracja dobrze zarządza + polacy.

Nie mozliwe? Zobacz to exp sp jak na isro http://www.deadravine.net/ beta testy cap 80 jesli chcesz zagrac musisz podac emaila i scignac clienta link downloadu przychodzi na poczte 1k silkow masz na start chry beda usuwane na koniec bety

Zapomnialem dodac musisz podac maila zeby pasy ci przyszly nie ma rega Oni sami daja ci pass mail jest ID pas automatycznie regenerowany

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Podaliśmy już taką ilość serwerów że ho ho ho . Wybierz sobie któryś , masz do dyspozycji jeszcze spis serwerów . Zamykam jak coś PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...