Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tutorial

dawudex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez nagrywania gra ci działa normalnie? Spróbuj zrobić reinstala lub możliwe, że masz za słabego Peceta.

Opublikowano

Bez nagrywania gra ci działa normalnie? Spróbuj zrobić reinstala lub możliwe, że masz za słabego Peceta.

A czym nagrywasz? I podaj parametry kompa

Przecież on nie pisze o żadnym nagrywaniu, pisze tylko że chce zrobić tutorial, ale gra mu się wyłącza. Chyba że wyedytował posta.

@top Pewnie masz za słaby komputer, tak jak koledzy wyżej napisali, podaj parametry

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Zapewne masz problem w windowsie , swego czasu identycznie mialem ze skype , mianowicie skype działało elegancko a gdy wchodzilem do cf-a wywalało mnie ze skype z błędem , nie bardzo mi zależało na rozwiązaniu tego problemu ale jakiś czas później przeinstalowałem windowsa i mogę już grać ze skype . Zapewne znajduje się jakieś rozwiązanie ale jeżeli nic nie znajdziesz to proponuje format . Pozdrawiam

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Przecież on nie pisze o żadnym nagrywaniu, pisze tylko że chce zrobić tutorial, ale gra mu się wyłącza. Chyba że wyedytował posta.

@top Pewnie masz za słaby komputer, tak jak koledzy wyżej napisali, podaj parametry

a czym innym by zrobił tutorial?

nieregulaminowa sygna

Gość patrykkos
Opublikowano

No chyba masz rację Jarek

:D

@top Jak wchodzisz gdzieś na room'a na normalnym serwerze to też masz ten błąd czy tylko na tutorialu ?

Opublikowano

Jeśli nagrywasz FRPAS'em to się nie dziwie, ostatni mi wywala grę, jak chcę nagrać mego Frag Movie.

Polecam Bandicam.

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...