Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poleccie Grę Jakąś

foto29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moglibyście mi polecić jakąś gierkę bo nudzi mi się i nie mam w co grać najlepiej jakiś symulator.albo wyścigi mam słabego kompa więc nie takie ostre wymagania jak GTA 4

DAJ 5 -

TO NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

Silkroad (prywatne servery) , World of Warcraft (znowu prywatne servery) Lineage2 ( też prywatne servery), GTA SA, NFS Most Wanted, oraz Combat Arms (bądź coś o mniejszych wymaganiach- CROSSFIRE)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

- Most Wanted ( NFS )

- GTA (Grand Theft Auto) San Andreas bądź też Vice City.

- Sims 1,2

- Carbon ( NFS )

i oczywiście Silkroad Online. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kalkulator -prosty i przyjemny,ale chyba ci nie pujdzie ^ ^.

@Topic

Jak jesteś inteligenty(i cierpliwy) to polecam Toribash,pare Mega i już gierke masz -przez neta

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
pasjans : ) tylko nie wiem czy ci pojdzie : /

Kalkulator -prosty i przyjemny,ale chyba ci nie pujdzie ^ ^.

@Topic

Jak jesteś inteligenty(i cierpliwy) to polecam Toribash,pare Mega i już gierke masz -przez neta

dzięki all ale te zgryźliwe uwagi chyba były potrzebne i to od moda byś się wstydził pisać takie posty,ja bym to nazwał...:

REGULAMIN GLOBALNY MPCFORUM.PL ZASADY OGÓLNE 1. Przed wysłaniem posta z pytaniem należy sprawdzić, czy nie był wcześniej poruszany taki temat.

2. Każdy plik wysyłany na forum, MUSI być wcześniej przeskanowany skanerem online na stronie http://virusscan.jotti.org/. Wyniki skanu należy zamieścić w treści posta w postaci screenshota z załączonym plikiem.

3. Nie wolno wysyłać na forum programów zawierających w sobie trojany, keyloggery i inne tego typu oprogramowania, mające na celu przechwycenie haseł użytkowników forum.

4. Wysłanie wirusa = ban.

5. Tylko zarejestrowani i zalogowani użytkownicy mają możliwość ściągania udostępnionych cheatów i hacków.

6. Temat musi zawierać informacje na temat posta. Nie zaczynać nowych wątków z tematem "POMOCY" etc.

7. Wszystkie pliki, programy ściągacie na własną odpowiedzialność. Za utraty kont, bany i inne tego typu rzeczy Administracja ani Moderatorzy nie ponoszą odpowiedzialności!

8. Na mpcforum.pl jest zakaz reklamowania innych for. Za reklamę forum określa się też informację o tym, że ma się chęć stworzenia takowego.

9. Na forum nie ma zakazu przeklinania, jednak jego nadużywanie będzie skutkowało uwagą oraz warnem. O nadużywaniu decyduje moderator.

10. Posty pisane niegramatycznie, nielogiczne, WIELKIMI LITERAMI, będą umieszczane w dziale Kosz, a ich autor dostanie warna 1 poziomu.

11. Zabronione jest ubliżanie innym ludziom.

12. Na mpcforum.pl obowiązuje zakaz zamiany/sprzedaży kont do gier.

13. Obowiązuje zakaz umieszczania wszelkiego pirackiego oprogramowania na forum. Dotyczy to wszelkich treści uznawanych za tzw. warez.

SYGNATURY

1. Zabronione jest umieszczanie odnośników w sygnaturkach na zewnątrz forum. Dotyczy to w szczególności Programów partnerskich, allegro oraz innych form zarabiania. Za link zewnętrzny uważany jest również napis na obrazku będący częścią sygnaturki.

2. Sygnatura nie może mieć więcej niż 5 linii tekstu, natomiast Wysokość obrazków w sygnaturze nie może mieć większej łącznej wysokości niż 200px.

3. Zabronione jest używanie przekleństw w sygnaturach, bądź obrażanie innych.

4. Niezastosowanie się do wyżej wymienionych zasad dotyczących sygnaturek, będzie skutkowało warnem pierwszego poziomu, wraz z całkowitym usunięciem sygnaturki. REGULAMINY LOKALNE 1. Dodatkowe punkty regulaminu stanowią "Regulaminy Lokalne". "Regulamin lokalny" jeśli istnieje jest podwieszony w dziale forum i jest w formie "REGULAMIN LOKALNY _NAZWA_DZIAŁU_" i określa zasady uzupełniające ustalone przez moderatorów forum. "Regulamin Lokalny" Musi być zaakceptowany przez Administratora forum. 2. Przepisy Regulaminu Lokalnego nie mogą wykluczać przepisów "Regulaminu Globalnego". Jeśli taka sytuacja ma miejsce, to za ważny określa się regulamin lokalny. Brak znajomości regulaminu w żadnym wypadku nie usprawiedliwia jego złamania. Regulamin wchodzi w życie z dniem 15 kwietnia. Punkty regulaminu nie są negocjowalne.

dla mnie to było obraźliwe

DAJ 5 -

TO NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

@Up

To miał byc żart.

A Toribash to naprawde fajna gra tylko trzeba się nad nią nagłówkowac ;/

@OffTop

Zresztą sam mam słabego Kompa i mało ramu (512 - -)

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano
moglibyście mi polecić jakąś gierkę bo nudzi mi się i nie mam w co grać najlepiej jakiś symulator.albo wyścigi mam słabego kompa więc nie takie ostre wymagania jak GTA 4

Polecam Cod 1, 2 możesz spróbować też z Cod 4 może ci wejdzie

z wyścigów NFS Underground 2 , NFS MW

Opublikowano

nie chce zakładać nowego tematu więc mam pytanie co wy byście mi poradzili grałem w warrock combat arms crosfire metin2 cs 1.6 cs 2d xD lineage2 nfs carbon gta sa vice city cabal... itp itd xD chce coś nowegoooooo xD (coś przez neta typu np metin2 l2 cabal)

Opublikowano
nie chce zakładać nowego tematu więc mam pytanie co wy byście mi poradzili grałem w warrock combat arms crosfire metin2 cs 1.6 cs 2d xD lineage2 nfs carbon gta sa vice city cabal... itp itd xD chce coś nowegoooooo xD (coś przez neta typu np metin2 l2 cabal)

Przez neta to Silkroad, WoW, Perfect world, Dragon Sky

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Counter Strike 1.6 nonsteam badz steam

GTA San Andreas Multiplayer

Theme park world :D (Taka dziecinna gra ale wciagajaca,cos w stylu rollercoster)

NFS carbon,most wandet

Twierdza Legendy,2,Krzyżowiec

Crash Time II

Opublikowano
Counter Strike 1.6 nonsteam badz steam

GTA San Andreas Multiplayer

Theme park world :D (Taka dziecinna gra ale wciagajaca,cos w stylu rollercoster)

NFS carbon,most wandet

Twierdza Legendy,2,Krzyżowiec

Crash Time II

tibia

maple story

fifa 01-07

pes 05-07

metin 2

gta 3,san andreas

cs grałem i non i steam GTA SA przeszłem całe i już tej gry nie mam Theme park world zobaczę... NFS przeszłem jedno i drugię ^^ Twierdza Legendy,2,Krzyżowiec nie słyszałem o tym... Crash Time II hymmm xD

tibia bez obrazy ale trzymam się z daleka maple story sprawdzę fifa grałem ^^ pes sprawdzę metin2 prawie 3lata ^^ gta grałem :P

Opublikowano

Zdecydowanie GRID. Nie podałeś dokładnie jakiego masz kompa, więc nie wiedziałem za bardzo co Ci polecić. Jeśli nie pójdzie to starsze części NFS'a. Np. Most Wanted.

(Tylko się nie obraź :()

• 6 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...