Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server 1.2.5 Survival

wilczekpl2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP : 217.113.235.173

Typ serwera : Survival & Free Build

Bukkit: 1.2.5

Sloty:20

Whitelist :Nie

Potwory : Tak

Zwierzeta : Tak

PVP : Tak (Areny i Nether)

Nether :Tak TheEnd :Tak

Serwer niedawno zaczął. Lagów nie ma.Mam nadzieje że wam się spodoba. Cóż mam dodać Po prostu wejdźcie xD

Kontakt z ze mną : (Xfire) zizik3 (steam) zizik2

Opublikowano

To jest serwer w pełni "Role Play" z odłamami "Free Build". Jest tam plugin "LWC" oraz są... działki. Jak na zwykłym, Minecraft'owym Role Play'u z odłamem Free Build'ingu, prawda? Chyba coś się Administracji pomyliło z prezentacją, pisząc iż to jest "Survival". Jest również '/warp dzialki' jak i '/warp las(czy jak to szło)'.

Pozdrawiam, Irving a'ka Howard

Opublikowano

Gówno , admini graja jak normalni gracze , w czym maja diaxowe eq na start hyhy , wykopałem zelazo dostali po pizdzie bo sie bic nie umia i odrazu pare slay i ban za ''poje... cie ?'' Nie polecam Mozna klonować nodusem i nie ma anty-xray

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

administracja strzela piorunami

h@ nie zwraca na to uwagi

i jeszcze admin tepa i zabija

nie ma non pvp

w sklepie jest drogo

Nie polecam tego serwera

mam ss

jak zabil mnie piorunem

<script src='http://img35.imageshack.us/shareable/?i=beztytuumor.png&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>beztytuumor.png</noscript>

c9fe75fe.jpg

By Mr.KaczySmiech

Opublikowano

Heh, wszedłem kolejny raz na serwer. Chciałem zobaczyć pewną rzecz, i wiecie co? Dostałem stałą banicję za złą opinię o serwerze.

Opublikowano

Heh, wszedłem kolejny raz na serwer. Chciałem zobaczyć pewną rzecz, i wiecie co? Dostałem stałą banicję za złą opinię o serwerze.

Tak jest na serwerach z nieogarami :-)

Juz niedlugo nowy serwer minecraft

Skybelblock 1.6.2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...