Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ekipa microlab

microlab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Na samym wstępie, chciałbym prosić moderatorów o nieusuwanie tego tematu przez chociaż 7 dni, byłbym bardzo wdzięczny to dla mnie bardzo ważne!

Przechodząc do sedna sprawy, nie będę długo owijał w bawełnę. Poszukuję dawnej ekipy, która grała ze mną na kilku serwerach. Niestety nie potrafię nawet spamiętać wszystkich nicków, liczę że te osoby które zaglądną do tego tematu a pamiętają mnie jako gracza - odezwą się.

Miałem długą przerwę (około 5 miesięcy) z powodu braku czasu. Niestety, nie samym metinem żyje człowiek. Dziewczyna, szkoła i inne obowiązki, a także całkowity posucha w dobrych serwerach zmusiły mnie do zaprzestania. Jako iż wakacje dla mnie rozpoczęły się z tym weekendem, więcej czasu = czas na powrót do metina. Z resztą jak każdy gracz kochający tą grę, straciłem zbyt wiele życia na niej by od tak ją opuścić na zawsze - jeszcze nie teraz! :)

Krótkie najważniejsze informacje: grałem przeważnie na nicku FCBarcelona lub Microlab, najczęściej to ja tworzyłem gildię pod nazwą "Pchamy18stki", mój numer GG: 6459969, skype: ex3mpower.

Mam aktualnie kontakt z ScareFace, MrLee. Zależy mi najbardziej na dojściu do MysticSoul, a także mojej (w sumie niedoszłej ekipy) z ... no właśnie taka pamięc że nawet serwera nie pamiętam, wiem że to był długo wyczekiwany przez wiele osób pseudo hard, który w końcu wyszedł zbugowany easy. Potem również miałem ciekawą ekipę na innym serwie... wybaczcie, ale też nie pamiętam :D Kojarze ciner89, Harpagan, tonda.

Poszukuje również ludzi z Hexagona - serwa stworzonego przez ProSto, na którym w sumie byłem dość znaną postacią. Największe sukcesy odniosłem jednak na serwerach Oriental (top pvp i expa), Xanta (top pvp). Wiele osób kojarzy mnie głównie z mojej zadziorności i wierności jakby nie było. Napisałem także dość znany temat "[Dyskusja] Co z tym metinem" gdzie rozmawialiśmy o tym, że nie ma aktualnie (na tamten dzień) gdzie grać gdyż każdy serw wychodzi w pośpiechu bez serca lecz typowo pod zarobek lub dla żartu.

Przepraszam, że cały tekst jak się jednak okazało był długi i wiele w nim chaosu, ale wierzę że zrozumieliście ogólny przekaz.

Jeszcze raz proszę o nie usuwanie tego postu przez najbliższe dni... tutaj poszukuje dawnych zaufanych ludzi, którym mogłem powierzyć hasło do konta, a 3/4 tematów typu "zapowiedź xxx" z których rusza i tak tylko część nie uznajecie za spam, więc zrozumcie mnie jako gracza. Pozdrawiam!"

@Edit: Od razu dla hejterów: z większością mialem kontakt, jednak został "urwany". Nowe konta skype, numery GG i niestety...

@Edit2: Wszystkich chętnych, ktorzy mnie pamiętają i chcieliby gdzieś ze mna zagrać również zapraszam do kontaktowania się!

Opublikowano

Siemanko !!!!!, pamiętasz mnie Harpagan :D dawno sie z tobą nie widziałem kontakt się urwał mogę z tobą gdzieś pograć :D napisz na PW.

0e008cddc4e13.png

Serdecznie zapraszam na serwer który startuje jutro o godzinie 12:00

Klient zostanie udostępniony dziś w godzinach wieczornych na stronie galvanize.pl w dziale pobieranie.

Opublikowano

@cyganowtrzech Przeczytaj co napisałem, a może zrozumiesz. Jestem szanowanym użytkownikiem i graczem więc zaśmiecanie to nie mój styl, pozdrawiam bez napinek

@Heritek No jasne że pamiętam, wspomniałem o Tobie przecież! :D Pisz GG, Skype lub PW :) Kombinuje ekipe i rozglądam się wśród serwerów!

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/512061-szukasz-przyjaciol-do-grygraczy-do-gildiipomocy-na-serwerze-lub-potrzebujesz-pomocy-z-zadaniem-zajrzyj/

Nie chce być chamski , ale niestety taka moja praca.Musisz napisać w tym temacie co Ci dałem. Pamiętam cie z tej dyskysji "co z tym metinem" , (Miałem nick Zekron) ale od tamtego czasu dużo się zmieniło i sam widzisz że mam kida i taka moja praca.Jeszcze raz sory.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Zaśmiecanie forum , typowe..

W tej chwili to ty zaśmiecasz, ale jego temat.

Powodzenia w odnalezieniu swoich przyjaciół ;).

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...