Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gdzie mam wpisac kod na rp?

dacek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam kod na rp , nie wiem gdzie go wpisac , jak wchodze w kup rp to nie widzę tam zadnego wpisania kodu pre-paid :/ pomozcie prosze

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Pisze cos takiego : Karty pre-paid mozna wykorzystywac klikajac tylko''kup rp''....

Gdzie ja mam to wkleic?

Opublikowano

Lol ludzie nie trollujcie bo nie jesteście śmieszni. A ty szanowny autorze nie daj się zrobić w konia.

Sklep i przedostatnia opcja o nazwie KODY. Wyskoczy Ci okienko i w nim wpisujesz kod. Czekasz na RP.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wiem ze trolluja xD... zalosne ,UP dzieki za pomoc ale jakbys uwazniej czytal to napisalem u gory ze jak tam wpisuje to mam takie cus :Karty

pre-paid mozna wykorzystywac klikajac tylko''kup rp''.... a w tym kup rp nic nie ma gdzie moglbym wpisac

Opublikowano

Wiem ze trolluja xD... zalosne ,UP dzieki za pomoc ale jakbys uwazniej czytal to napisalem u gory ze jak tam wpisuje to mam takie cus :Karty

pre-paid mozna wykorzystywac klikajac tylko''kup rp''.... a w tym kup rp nic nie ma gdzie moglbym wpisac

Wybierasz opcję Pay Safe Card, dajesz tam za 20zł czy ile masz i wpisujesz kod.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@Up

To co ty masz za kod? Na lewo kupiłeś? Jak się nie da w zakładce "KODY", która znajduje się w "KUP RP" lub w pay safe card, to masz lewy kod i go nie wykorzystasz... Kupowałeś na Allegro?

kitzekeldarsygna2.jpg

By ME

Pomogłem? Daj +

:)

Opublikowano

Kurwa mac mozecie wkoncu zaczac czytac to co jest u gory? Piszecie mi non stop to samo a ja mam wciaz inna prosbe.... PISZE TAK :

Karty pre-paid mozna wykorzystywac klikajac tylko''kup rp''....

Jeblem,teraz bedzie widac.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...