Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co tu jest napisane ??

Warkajob

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema czy moglby mi ktos powiedziec (przetłumaczyc) jaka jest tu podana informacja bo nie umie angielskiego ..

Between today and next Wednesday, April 2, 2008, GamersFirst will update with account limitations and a policy change regarding banned accounts.

After the update, each GamersFirst account will only be allowed to have up to 10 accounts linked per game. Users with over 10 War Rock accounts linked to a single G1 account currently will not be allowed to make another War Rock account on GamersFirst. This change will be updated silently between now and April 2nd.

Punkbuster and K2 staff bans will automatically ban the corresponding GamersFirst account from making new accounts as well. Any account found violating the policies of the game will put all ALL accounts connected to it in jeopardy. This policy will take effect on April 2nd 2008.

Dalem ten post w prosby/pytania ale nikt nie odpisywal wiec uznalem ze tutaj ktos mi wreszcie powie ...

Sory Owl za umieszczenie tego tu ....

Dam 5***** jak ktos mi to przetlumaczy

• Dodaj nową pozycję...