Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]MAŁE wyzwanie dla OGARNIĘTYCH forumowiczów (zamówienie :D ) +mini tut Sura WP na priv

Roman141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc :

-to mój 1 temat więc zluzujcie :D

-moja prośba polage na tym alby dodać takiego bota który autoatycznie schodzi z konia (ctr + H )

następnie bufuje siebie, na koniec wchodzi i zaczyna bić...

< jeśli jest taka opcja to mógłby np. brać pelerynki spod numeru 1 czy jakiegokolwiek innego)

*-Mini tutek dla sury na privy (w nagrodę):

Na każdym privie początek jest łatwy radze ściągnąć Mod Kamera bo to podstawa :D Ustawiamy szybkość biegania i bicia na tyle żeby nam się nie zacinało... (Radzę wypróbować komendy wpisując /help)

Bierzemy moc ( dla mnie najlepsze czerowany miecz/zbroja ) Umki 1 pkt wszystko potem na M czarowane---> zbroja---> strach---> Takie połączenie zapewnia nam stabilną postać na początek i ciekawy wynik na koniec.

W ten sposób przy pomocy nawet słabego bota i uzyciu tych 3 skilli ( najlepiej na G lub P) ogarniamy z średnim EQ niemalże wszystkie potworki ( z ludzmi idzie słabiej)

BONUSY (tu znow kamer mod auto zmieniacz ,5 bonus z sakwy na wielu serwach) oczywiście polecam kryta i przeszywkę, ale priorytetem jest %PŻ zostanie dodane... i HP!

Taka konfiguracja zapewnia nam na tyle szybką regenerację PŻ że mało co nas ubije :D

(kłade niebieską śmierć nie dużym lvl)

Oczywiście odrzucanie z konia radzę wyłączyć i nie polecam auto buffa od kamera bo włącza on i wyłącza czarowane

Staty : (i tu dziwne) 1int 1pż

To by było na tyle ...

*Kolorem różowym zaznaczyłem treść dla newbi i doświadczonym graczom może się nie spodobać

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tutek taki sobie . Myślałem , że opiszesz dokładniej bony , jaką broń itp ... Na hacka czekam i ja :) Wiem jak zrobić żeby biło samo z konia i pele brało , ale już żeby schodziło , bufało , siadało , biło - nie

Opublikowano

Zrobiłem już kiedyś takie coś:) Schodził z konia co określoną ilość czasu i używał skila i wchodził z powrotem...

Schodzisz wysyłając komende na chatcie

eh...

Opublikowano

było by to proste gdyby funkcja na schodzenie z konia (po stronie klienta, nie było by opóźnienia) działała ale wywala z gry.

Opublikowano

W pythonie nie byloby ciezko napisac, funkcja schodzenia i wchodzenia na konia to zaledwie 2 linijki, mozna to polaczyc z buffbotem (tez bodajrze 2 linijki kodu zeby uzywal okreslony skill na siebie).

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

O to jeszcze to forum żyje? Odwiedziłem od tak,o.

Słuchaj,ja to bym Ci radził użyć jakiś botków gotowych z szablonów,poszukaj w google. Coś takiego mi się obiło o uszy. kamer,a co to się teraz pozmieniało,że wywala? Kiedyś to nawet w autoitszicie można było robić co się chce z metinem.. ?

Opublikowano

z tego co pamietam(skleroza nie boli) to m2bob ma opcje chyba unmount- zlazenia z kuniów,uzywania skiluff wiec nie bylo by problemu powtarzam jeszcze raz moge zle pamietac:D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...