Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EaZyMeN Hosting Server [PL] 13 Slotów [Bukkit] [24/7] Zapraszam

EaZyMeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem zaprezentować mój serwer Minecraft EaZyMeN Hosting Serwer [PL]

Serwer Minecraft EaZyMeN Gaming Server jest serwerem hostingowanym przez ownserwer.pl czyli bardzo dobrze ocenianą sieć hostingową w Polsce

Mój serwer ma jak na razie 13 slotów ale wraz z upływem czasu mam zamiar rozwijać ilość tych slotów przez wasze dotacje .

Serwer został utworzony stosunkowo niedawno i cieszy się duża popularnością graczy . Poza tym serwer jest włączony 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu (24/7)

Na naszym serwerze możemy również zagwarantować możliwość kupna Admina lub innej rangi znajdującej się na serwerze . Po kupnie Admina wszelkie wasze propozycje do spraw serwera będą rozpatrzane . Po kupnie SMS-em za cenę 9 zł mamy również możliwość proszenia o nieskończoną ilość działek na serwerze .

Na serwerze oferujemy :

- Maksymalnie 2 Działki 30x30

- Miłą atmosferę na serwerze

- Dostęp do komend np. /warp i wiele innych

- Grę w trybie gry Survival

- Jest również szansa , że na serwerze możesz zostać nagrodzony za dużą ilość czasu poświęconą na grę na naszym serwerze

IP Serwera : 188.165.215.153:25081 lub f3.owncraft.pl:25081

HeadAdmin : EaZyMeNPL (tylko ja moge dawac dzialki)

Admin : XPrex

Zapraszam na serwer !

EaZyMeNPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...