Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapraszam Na Serwer SurviLand-WojnyFrakcji[Dedyk][24/7][no_premium][Frakcje][No_WL]

KnurczakPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chujowy serwer tak jak knurczak bo knurczak to jest chuj i wyglada jak kilo przypalonego majonezu i kurwa kluski sa pasztetowane na pasztetowanym pasztecie kurwa

mca.png
Opublikowano

chujowy serwer popieram @up oprócz tego pasztetu itp. :P

nie opłaca tam się grać bo admin i tak faworyzuje 1 gildie

64ac87b8498983937f21d3b335ce777f.jpg Bitch Please

Opublikowano

serwer do bani!! najgorszy serwer jaki widzialem! po 1. jest tu zasad tak duzo ze nie przypomina to survivalu po 2. zdobylem kordy pewnej gildii (lecz mialem pecha bo to byla gildia z kolegami admina) no i admin zaczal mnie wyzywac ja probowalem do niego grzecznie lecz sie nie dalo no a teraz mam od niego bana serwera nie polecam H@ mysli ze jest jakim bogiem pisze ze dzieci trzeba tepic a sam on jest pewnie dzieckiem (wnioskuje po jego zachowaniu) mam pare ss ;P i przy okazji admin stworzyl ,,glosowanie'' ze kto chce dac mi bana ehh wspolczuje temu adminowi http://imageshack.us...0613194446.png/ i glosowanie http://imageshack.us...0613194430.png/ i powtorze... NIE GRAJCIE NA TYM SERWIE BO STRACICIE TU TYLKO SWOJ CENNY CZAS!!! i przy okazji napisalem adminowi zeby cos zrobil bo pewien kiblonur napisal do mnie noob (no gdyby ktos do kibla napisal by noob to by mial przesrane na tym serwie ) a admin powiedzial ze dobrze mi tak (a kiblonur to kolega admina heh)

_s0.zmniejszacz.pl_pizap.com137651119529

Opublikowano

Co maja zasady do survivalu ? kolega admina ? sluchaj ja traktuje kazdego jak kolege czy ja ciebie wyzywalem ? pomysl kto zaczol sie czepiac mojego domu ? ze zle wychowany itp ? napierw powiedz prawde potem pogadamy bo takimi kmt to powodzenia dzieciaku ... ciekawe matteos Kiblonur to Sponsor serwera wiec ma wieksze prawa od ciebie a jak nie wiesz to milcz i teraz juz malo co gra bo widze go raz na 2 dni ... Zapraszam Serdecznie Wszystkich Prosze Wejsc i Samemu Sie Przekonac

Opublikowano

Popieram uzytkownikow up ( AspeRr i Matteos )

Administracja nie ogarnieta

Główni admini maja multi konta i wspomagaja swoje guildie ...

Gracz który nie jest kolega admina na serwerze nie ma szans ...

Opublikowano

Gralem Na Serwerze Serwer Wydaje Sie Spoko Lecz Jak Sie wejdzie to co innego mowia ze serwer pro itp ale jak wbilem to bede pisac minusy

- Administracja rozdaje itemy znajomym

- ma multi konto i sobie daje itemy

- wlasciciel maczek007 oszukuje z Kontem Vip niby kosztuje 4.98 czy jakos tak a naprawde kosztuje 17 cos kolega kupil i oszukali go

- moderatorzy i administracj nie szanuja graczy

-wracajac do vip to darmowego vip maja Oski2205 Danio < Lizusy Takie i postacie adminow

- bardzo duze lagi

- to nie sprawiedliwe ze vip ma lwc i pierwszenstwo kazdy vip wejdzie i np podaczas walki wywali kogos a lwc to bezsens ..

nie radze grac na serwerze uswiadomilem to na przykladach

Ip Serwera : 188.165.239.91.25037

Z Checia Kazdemu powiem Prawde o tym serwerze jak to ludzie wykorzystuja innych z Tym Trzeba Skonczyc

Maczek007 I co ze mam Ban Mam znajomych co tam wchodza i nie wiesz ktorzy to i nie jeden potwierdzi ze jedna gildia ma 1 skrzynie blokow diaxowych itp niestety prawda Sergio byl u was i sam mowil ze widzial tyle diaxow i ulepszone itemy i wszystko

Maczek007 Multi Konto na mpc ? jakie korzystam tylko z tego konta ale ok ...

Naprawde sie nudzisz na twoim serwerze nie jest lepiej taka prawda :( administracja rozdaje itemy darmowego Vip maja Oski2205 i Danio Lizusy oraz faworyzujesz gildie znajomych nie zbanujesz znajomych np dmredzik matyeusz i Klinu chociaz klonuja itp kazdy gracz uzywa x ray to jest serwer kabaret a nie ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...