Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] klient

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema zrobilem server hamachi na plikach sherer v3 , wszystko ladnie tyka zmienilem tez game bo to co tam byl ponac rozwalony.

wiec wchodze do gry i jak chce rozdac staty lub np sie wylogowac to nic sie nie dziaje ,zas na chacie pisze "opelit(mój nick w grze) : " i tyle . Proszę o pomoc.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Jakiego klienta masz? Sherera są chyba na 2k8.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

klienta własnie niewiem ,ale mam servera alceria a ten server byl w 2010roku

Gramy w LOL'a

Runy :

Opublikowano

Spróbuj załatwić innego klienta. Najlepiej PLa z 2008 roku. I zrób jeszcze spolszczenie do klienta.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

hmm .. teraz przeinstalowalem metina wgralm to samo root + launcher i po zaladowaniu mapy wywala ,prawdopodobnie teraz zbugowalem postac , odbuguje i zobacze ,zrobie takze root z czystej pozycji gdzy ten obecny mam z jakiegos klienta servera moltenmt2 a ten ma nowsze sf niz mam ja .

Gramy w LOL'a

Runy :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...