Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Darmowa broń

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym przedstawić wam mini tutka na "darmową broń" zapewnie większość z was już z tego korzysta , możliwość uzyskania darmowej broni weszla w tym update . i wygląda to tak , wchodzimy na strone

http://crossfire.gamerage.com/

logujemy się do swojego konta i klikamy Temat pt.

CF_SpinTheWheel_page_L_banner.jpg

i tu możemy losować każdego dnia bronie lub Gp ., Darmowym sposobem można mieć dziennie 4 "spin-y" 1 za zalogowanie się do gry crossfire i zagranie na dowolnej mapie , i 3 spiny można dostać za exp gdyż za 1 000 expa dostajemy 1 spina max dziennie możemy dostać 3 spiny poprzez exp . można również dostać spiny za wydane RP w grze , za każde 3 000 RP dostajemy 1 spina , lecz ta opcja nie ma limitu tak więc jak wydamy 30 000 RP to dostajemy 10 spinów .

UWAGA EVENT OGRANICZONY CZASOWO15.06.2012-27.06.2012 23:59

PS. Jeżeli Admin uzna temat za zbędny lub już był proszę o usunięcie .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Mogłeś dopisać w nazwie tematu że jest to event bo ktoś może to przeczytać jak coś takiego jak na NA że dostajesz USP. Ogólnie przydatne bo nie każdy patrzy na stronę cf'a, a jeśli już to nie każdy rozumie angielski ;) Lajk na zachętę do tworzenia większych tutów ;)

Opublikowano

Muszę mieć ak 47 gold na 30dni byłoby fajnie bo tak po 30 dniach biore za literki camo na 30 dni XDxd

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Trzeba mieć farta ;]

Wiem:)

Muszę mieć ak 47 gold na 30dni byłoby fajnie bo tak po 30 dniach biore za literki camo na 30 dni XDxd

To za literki sie wybiera broń,a jk tak to jak???

1361287359-U437164.png/ 2592933583.png

Opublikowano

ja losowałem już 8 razy (wczoraj i dziś ) i wylosowalem rose granate , slot na granaty , katane ,i GP broni mi się jeszcze nie udalo. ale proboje , a co do

to chodzi o literki z dziennych misji . za wszystkie literki nie dostajemy już 5000 gp tylko ak 47 camo na 30 dni

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Dla mnie jest to bardziej informacja niż poradnik więc zmieniam nazwę tematu na [info]. Event minie i temacik nie będzie już dla nikogo przydatny.

A i całkiem dobrze to opisałeś :P

Opublikowano

Nie rozumiem o co Ci chodzi

o.O Możesz się bardziej rozpisać ?

Opublikowano

a mam pytane bo tam pisze cos z rp co trzeba zrobić żeby je dostaać

Bo tam cos pisze z rp co trzeba zrobic zeby je dostac?

rozumiem o co ci chodzi ale nie bardzo wiem gdzie to się znajduje moze jakiś link / wskazówka

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Raczej nie bardziej o jakiś event bo załączona miniaturka nie jest do loteri .

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

CF Maniak chyba nie wiedział jak sygnaturke zrobić, chyba po to ta załączona miniatura, a w evencie jest tylko jedna informacja w której coś pisze o RP.

A co do tej załączonej sygnaturki to słowo "boper" nie jest angielskie więc raczej to co napisałem wyżej w tym poście to prawda.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Bo trzeba od razu napisać dokładnie o co komuś chodzi a nie później trzeba się domyślać i główkować co kto miał na myśli :rolleyes:

Opublikowano

dostajesz slot na 3 granaty . na 1 dzień bo normalnie możesz użyć tylko 1 . PS działą tylko w S&D FFA i wszelakiego typu MM

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Jeśli robisz takie newsy, to zamień to od razu w Spis Eventów :)

Info dobre, nie zaglądam na stronkę CF'a więc nie wiedziałam.

Like za pracę :)

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Grałeś w czasie eventa czy może już po ? Nie wiem czy już się skończył czy nie

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...