Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Problem]Komputer nie ogarnia ...

Taxior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zacznę od początku ,a wiec wczoraj wieczorem mój laptop odmówił posłuszeństwa i byłem zmuszony zmienić go na tzw moją starą ''kaste''. Dziś rano zainstalowałem windowsa od nowa (Czyszczenie partrycji itp.) i niby wszystko jest ok ale kiedy chcę grać w Lol'a to wyciąga mi na maxie 10-13 FPS. Na lapku wyciągam ok 30-40 FPS a ma napewno słabszą kartę graficzną(coś tam Intel ...for mobile no nie pamiętam wybaczcie) I teraz moje pytanie : Co mogę jeszcze zrobić ?? Wiem że ta kasta nie jest super mega w******a w kosmos ale z 30 fps powinno być na low ustawieniach prawda ?? Parametry ''kasty'' :

System: XP Home Edition

Procek:Intel Pentium 4 CPU 3.06GHz

Ram:1534

Karta graficzna:NVIDIA GeForce FX 5500

Proszę nie piszcie rad typu GameBooster bo on zwiększył mi FPS aż o 2 -.-,a na nowy komputer nie ma funduszy.

Opublikowano

Więcej nie wyciągniesz. To i tak dobrze bo ja na starym kompie na czystym systemie mam 5-10 fps a tam jest intel jakiś tam 2.4 i geforce 7300gt. W Twoim przypadku po prostu procek na więcej nie pozwala

jegobarca.png

IDZIEMY PO WSZYSTKO

Opublikowano

Co sie stałosie u was? WTF?

Zobaczcie sobie parametry... Acer 3690 wyciągam 30 FPS (40 na max zbliżeniu, minimum 20 czasami)

teraz miałem formata, także będzie pewnie jeszcze lepiej (zaraz sprawdze)

Magg po co mu kit wciskasz :/

Mam procek 1.6 ...

Opublikowano

A czy to może coś zależeć od monitora ?? 22 czy 24 cale jakis tam smieszny Samsung

Btw Ile powinien ten sprzęt wyciągnąć ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...