Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Klientem, Grą?

Duchu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

postanowiłem stworzyć ten temat byście mogli rozwiązać swoje problemy z grą lub klientem pisząc w tym temacie:P

Zamieszczę tutaj parę znanych błędów

Masz zielony ekran zacina Ci się gra?

Odp. Prawdopodobnie masz złe lub stare sterowniki do karty graficznej

Znajdziesz je na stronkach producnetów GeForce nvidia.pl/ati.com.

Grasz w mu lub inną gre, która używa większej ilości pamięci karty graficznej

i naglę przycina Ci się cały komputer i musisz odłaczyć go od pradu bo nic innego niepomaga?

Wyczyść komputer

Ściągnij obudowe.

Przy pomocy odkurzacza wyczyśc delikatnie po koleji wszystkie częsci komputera.

Za pomocą pędzelka "głębiej" wyczyść posczególne podzespoły.

Gdy próbojesz warpnąć się do jakiegoś miasta za pomocą komendy move wyłącza Ci się gra/pojawia się jakiś

błąd?

Przeinstaluj klienta lub zrób formata.

Jeśli masz inne problemy i nikt Ci nie może pomóc zrób formata on na wszystko pomaga :P

Możecie również zamieszczać tutaj swoje znane problemy i odpowiedzi do nich jak i możecie pomagać innym :P

Pozdrawiam,

Duchu.

Opublikowano

Ja mam problem z Mu. Ale format juz odpada bo mam z duzo rzeczy i szkoda mi a mam tylko C:/ Gdy uruchamiam gre to tylko powieksza sie pulpit(zmienia sie rozdzielczosc) i sie wylacza. Sterowniki mam najnowsze(karta graficzna, Direct 9c). Moj komputer to Athlon 1.2GHz 512 RAM GeForce 6200A. Prosze o pomoc. Dzieki

Opublikowano
Ja mam problem z Mu. Ale format juz odpada bo mam z duzo rzeczy i szkoda mi a mam tylko C:/ Gdy uruchamiam gre to tylko powieksza sie pulpit(zmienia sie rozdzielczosc) i sie wylacza. Sterowniki mam najnowsze(karta graficzna, Direct 9c). Moj komputer to Athlon 1.2GHz 512 RAM GeForce 6200A. Prosze o pomoc. Dzieki

Najnowsze nie znaczy najlepsze xD ( chodzi mi o stery xD )

Opublikowano

Klient mam dobry bo gram na nim na innym kompie. Probowalem tak juz z trzema innymi kllientami i to samo. A jesli chodz o rozdzielczość to mam dobrze ustawione. Mam 1024x768 i w kliencie tez mam taka sama. Wiec nie wiem co moze byc. Sterowniki tez nic nie daja. Na poczatku mialem stare stery i to samo bylo:/

• 5 miesięcy temu...