Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

łowca demonow

ovnedd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie odnosnie itemow dla ŁD mam 44 poziom. w jakie itemy oplaca sie inwestowac bo jak do tej pory to szukalem pod zrecznosc i witalnosc

Opublikowano

I nic nie trzeba więcej dobrze robisz, szukasz itemy 100 zręczność 100 wit minimum. Opcjonalnie wolny slot na kamień, znajdywanie złota/magicznych itemów. nie opłaca się kupować pro itemów na 44 kupisz na 60 ;) Dopiero tam będziesz koksić postać a do 60 na prawdę wystarczy zręczność z hp ;) w AH masz pełno takich itemków po 25-40k golda. A no i łuk zmienisz co 4-5 leveli ;) łuki 900DPS na 60lv są już od 25-50-100k a kupisz taki to wykosisz piekło ;) Chcesz mam kupę łuków sprzedam ;) nawet z obniżonym lv + 600dps

Opublikowano

To dobrze wybierałeś: witalność i zręczność - podstawa. Jednak warto przygotowywać się do wyższych poziomów - bony na yang i magiczne przedmioty się przydadzą ;)

kE2ci.jpg?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...