Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Nowy miecz by sokol18 aka. Seday dla MPCFORUM

sokol18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! I przedstawiam edytowany przed chwilą miecz :) :

SS :

Download (Teksturka w formacie .tga i model .gr2)

Skan :

Jak macie pisać znowu głupoty że ten mieczyk nie jest mój to sb odpuśćcie bo nie znajdziecie go w żadnym cliencie ani w żadnej paczce z broniami , a jak ktoś się tego podejmie to powodzenia .

Życzę miłego korzystania z niego :P Bye , jak chcecie jakieś inne bronie pisać na PW - najgorzej jest z łukami , ale jakoś bym ogarnął .

.

Opublikowano

Twoja tekstura:

rlyx.jpg

Oryginalna tekstura:

vgnz.jpg

Oryginalny wygląd modelu:

hvzu.jpg

Wygląd Twojego modelu:

bjxs.jpg

Więc za przeproszeniem wypierdalaj z tymi mieczami "robionymi przez siebie specjalnie dla mpc" bo tą są tylko przerobione w gówniany sposób modele, które były już na mpc. Peace

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

W tej chwili to piszecie tak, bo sunushi coś mu udowodnił.

Więc mordy na kłódki bo się spam tylko zrobi.

// Pro broń, weź mi przerób miksturki na pot w szklance, będe wdzięczny.

Opublikowano

W tej chwili to piszecie tak, bo sunushi coś mu udowodnił.

Więc mordy na kłódki bo się spam tylko zrobi.

// Pro broń, weź mi przerób miksturki na pot w szklance, będe wdzięczny.

Plebsie o mordzie to rozmawiaj z przyjaciółmi, i to swojej, niewyparzonej.

Wyraziłem opinie więc pierdol się ze swoimi sugestiami.

//Mam wyjebane na anty spam.

Opublikowano

Jeden napisał i już all że przeróbka bo tak to by to z dupy wiedzieli -.-

Opublikowano

nie wiem po co więcej tego syfu raczej wystarczająco jest tych broni:p

Opublikowano

Pomimo i tak nikt na forum nie przerobił takiego miecza , ale jak wy narzekać umiecie to tylko dlatego nikt się tym nie interesuje . Ten miecz przerobiłem bo chciałem zobaczyć czy będzie w grze widoczny ... Pozdrawiam was . Już ani jednej broni nie będę dla was robił ...

I pierwszy lepszy admin niech to zamknie i usunie . Dalej będę na włoskim forum , bo tutej jest żal i dupa , nikt nie potrafi pomóc i jeszcze nic lepszego by nie zrobili , a dalej krytykują ...

.

Opublikowano

Tak jeszcze wracając do tych gotowych modeli, jakbyś je po prostu wyexportował do gr2 i przystosował do metina (tj rozmiar) to bym się o nic nie czepiał. Ale Ty oświadczasz nam, że jesteś TWÓRCĄ tego "miecza" chociaż jest to gotowiec, którego beznadziejnie poprzerabiałeś. Zobacz sam, te bronie były w tej paczce i tylko wyexportowałem je do gr2:

lwbu.jpg

Bez zbędnego edytowania, nie twierdzę że są to moje bronie ani nic. Powodzenia na inforge, pozdrawiam

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Jezu mogli byście chłopaka zrozumieć chciał coś zrobić spróbować swoich sił to hejt hejt hejt zamiast powiedzieć delikatnie aby jak umie niech zrobi sam od nowa to wy już naskakujecie nie wiadomo po jakiego ch*ja Sami gówno zrobicie a już najwięcej mówicie.

sygnafranc.png

Opublikowano

Te jego siły to przypisywanie czyjeś pracy jako swojej to gratuluję i jeszcze nie wiadomo czy ten miecz podrobił bo 100 mieczy przerabiają i wrzucają na neta ^^ tyle ode mnie 5.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...