Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:B][Problem] z Assassin's creed Brotherhood

Hakuna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym was zapytac bo mam problem z programem uplay, otóż do instalacji był potrzebny kod cdkey i Aktywowałem ale chwile potem miałem format systemu i wszystko sie usunęło

ale kod został juz uzyty ;/ A jak chce zainstalowac od nowa to wymaga cały czas tego kodu a on uzyty ;/

Da sie ten kod jakos DEATYWOWAĆ albo wziąć nowy za free :D

Proszę o szybką odp

THX :D

Opublikowano

No to trochę dziwne ponieważ cd-kay z gry wpisuje się nie do systemu tylko do konta uplay , więc po formacie nie powinien Zniknąć .

darkvadersygna.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powinien się przypisać do konta na którym aktywowałeś grę, a nie go gry. Zadzwoń/napisz do supportu ubisoftu, tam na pewno Ci pomogą. Tutaj raczej wiele nie zdziałamy, chyba że jest jakiś na to sposób, ja nic nie słyszałem.

Opublikowano

Kod czyli tak zwany ''Online Key'' jest przypisany do konta uplay, nie do systemu, więc raczej radze ci się skontaktować z supportem ubisoft , lub poprostu przypomnij sobie login i hasło lub email.

Mój Komputer:

Procesor: Intel Core i5-7600k, COOLER: NOCTUA NH-U12S, Płyta Główna: ASUS PRIME Z270-A, Karta Graficzna: MSI NVIDIA GEFORCE GTX 1070 GAMING X, RAM : 2X8GB CORSAIR VENGEANCE 3000MHZ DDR4, ZASILACZ: EVGA SUPERNOVA 650W G3 FULLY MODULAR, OBUDOWA: COOLERMASTER MASTERBOX LITE 5, DYSKI: SSD 120GB, HDD 2TB

Opublikowano

No dokładnie kod jest przypisany do konta . Skontaktuj się z supem ubisoftu jak mówi UP :)

// nie powielaj odp. - TheJeron78 //

bez linków zewnętrznych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...