Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zacinki

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio gram sobie w darmowe produkcje i zainteresował mnie Battlefield Play4Free. Nie mam tak słabego komputera bo działa mi Battlefield 3 ale mam takie różne zacinki grając w tą grę.

O jakie zacinki chodzi?

np: Gdy próbuję przeskoczyć płot to chyba 3 razy w powietrzu mnie cofnie albo czasami jak celuję to cofnie i znów zacznie celować, czasami jak chodzę to jest zacinka że w ziemię na milisekundę się wbiję.

To nie wina internetu bo wybieram takie z np: 50 pinga. Nie wiem jak wy ale kolega ze słabszym komputerem ma płynnie wszystko.

Ja gram na super low tak jak on ale na High też można grać lecz wtedy mi się źle gra bo ta grafika wtedy taka.... dziwna... no nic. Poszukuję pomocy!

Specyfikacja:

RAM: 2GB

Procek: AMD Athlon (2 rdzeniowy) 2,3GHz

Grafika: GeForce 9600GT

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Ja mam tylko tak czasami gdy celuje i też gram snajperem. Nie wiem czym to jest spowodowane, występuje to 2 razy na jakiś 3-4 mapy ;p

PS. Dzieje sie tak na wszystkich serwerach ?

Opublikowano

ja mam to ciągle :( mogę nagrać filmik... bo ciężko to opisać czasami.

Przeskakuje np: na Myanmar (dżungla) przy spawnie na B (koło konga) przez .... balkonik... no i w locie mnie zacina, czasami nawet nie przeskoczę

Opublikowano

Ja też tak miałem teraz przeszło, to chyba wina gry a nie twoja. Po jakiś 3-4 dniach mi przeszło. Spróbuj na innej przeglądarce ( odpal jako administrator ) i jak masz możliwość to na innym systemie, bo mi na Win 8 pb kicka a na Win XP jest normalnie.

Opublikowano

Sprawdź stabilność neta.

Wyłącz zbędne programy.

Przeskanuj kompa anty-wirusem

Ściągnij i użyj CCleaner.

Patrz także na ping serwera lecz nie sugeruj się tym w "Serwer Browser"

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ping: 50 -,-

Ja to mam od zawsze a gram ponad 3 miesiące w to tylko koelga ma płynnie więc postanowiłem to naprawić. Mam Win7 Ultimte 32bit. Wciąż nic nie pomaga a CCleanera używam zawsze, wszystko wyłaczam, neta mam.... słabego. LiveBox TP i ja mam Router :/

Opublikowano

nie będę instalował innego systemu -,- ma mi działać na tym

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować grę i usunąć wszystko co jest związane z bf (rejestr, pliki, wszystko co się da) może to pomoże. Pozatym na czas gry wyłączaj wszystkie programy zżerające neta (sam a nie programem typu GameBaster bo on sam spowalnia kompa). A propo systemu to on sam zżera 1 Gb i cały jeden rdzeń twojego kompa więc to może być przez to.

Opublikowano

Nie będę kasować bo to pewnie gówno da. Wyłączam programy to też nic nie daje. Nie używam gameboosterów i innych pierdół. Dlaczego więc Battlefield 3 mi działa normalnie a P4F gorzej -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...