Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kamer mod na pl aktualizacja.

aray19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj nie wiem czy jest skuteczny. Instaluję najnowszego moda do zaktualizowanego metina, odpalam a tu co? Pobiera mi hack shield a raczej nie powinien tego robić. Na razie czekam aż ktoś potwierdzi, że jest bezpieczny :)

Kolega mówił, że go kickuje co 2 minuty czyli hack shield coś mu tam miesza.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

dobra, ja pobieram tego kamera i dam wam zaraz edita.

Edit: Rewelacji nie ma. Wbiłem, na początku jest Damage hack, odpychanie na koniu, waithack (ON, OFF), wbijam do gry. Wszystko ładnie pięknie ale oczywiście wywala co 2 minuty.... przy włączaniu jest "ładowanie się" tego HS, więc nie wiem czy jest to w pełni bezpieczne ;/

Lepiej grałbym jak na razie na zwykłym kliencie, mimo że MNIE nawet na kliencie wywala, nie wiadomo czmu <płacze>

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

nie nazekajce na kmera bo wczoraj go zainstalowale z aktualizacja z 15 to legalnie na dt doszlem i na metkach zostalem i mnie nie loglo

przechwytywaniewa.png
Opublikowano

narazie mod od kamera nie działa wgl, po zainstalowaniu hs sie uruchamia podczas startu metka, a w grze wgl nie działa mod nie uruchamia sie wgl, nie działają f6 itd...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Ja nie wiem ajk wy ja gram na zainstalowalem kamera tez mi sie hack shield istalowal ale gram juz 2dni i nic i mnie nie wywala co 2min

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Powiem Wam tak. Wczoraj z ciekawość na ryzykanta zrobiłem kamer moda i uruchomiłem (tego po aktualizacji) i szczerze mówiąc działało pięknie. W ogóle mnie nie logało. Mimo że jest HS zaktualizowany to nic nie było, bana także nie dostałem.

Opublikowano

ej jak to jest z tym modem ????, zainstalowałem nowego metka, spachowałem, zainstalowałem moda, podałem dobra ścieżke wszystko git majonez, włączam metin2mod_PL i wyskakuje błąd:

project1

Run-time error 5

invalid procedure call of argument

btw mam win 7 64 ultimate.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

weś prawym i uruchom jako administrator- ja miałem ten sam problem i chodzi.

a co do moda to wszystko elegancko smiga;)

Opublikowano

nie nie trzeba ;-)

Opublikowano

Mi działa pięknie a bana wciąż nie dostałem. Oczywiście dla pewności zaglądam codziennie na pocztę, no ale wciąż nic.. Heh Reakcja ludzi, gdy zobaczyli mnie expiącego na kamer modzie była zaskakująco śmieszna, tak się cieszyli że botów nie ma a tu lipa ; D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...