Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Awatar?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego niektóre osoby w grupie mają awatar np. z ubranym kapeluszem, a ja mam ubrany kapelusz ale w awatarze go nie mam?

PS.Kapelusze: na jednej postaci1095.png na drugiej 1531.png

461151420292002410470.png
Opublikowano

chodzi Ci o to, że ty masz na stronie "standardowy" strój i po bokach kwadraciki z itemkami, a inni mają swój awatar "ubrany" w te itemki??

Jeśli tak, to mogę Ci powiedzieć tyle, że ja mam win xp i miałem tak samo jak ty, pojechałem do szwagra co ma win7 pograłem 5 minut każdą postacią i już po aktualizacji na stronie miałem ubranych herosów :) Nie jestem pewny, czy to zależy od tego, ale...

Opublikowano

chodzi Ci o to, że ty masz na stronie "standardowy" strój i po bokach kwadraciki z itemkami, a inni mają swój awatar "ubrany" w te itemki??

Jeśli tak, to mogę Ci powiedzieć tyle, że ja mam win xp i miałem tak samo jak ty, pojechałem do szwagra co ma win7 pograłem 5 minut każdą postacią i już po aktualizacji na stronie miałem ubranych herosów :) Nie jestem pewny, czy to zależy od tego, ale...

O to chodzi.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Nie prawda , mam windows7 i jakoś itemów nie mam na sobie

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

moze nie tyle co windows7 a fakt ze grałeś u szwagra jakoś na to wplynął bo też tak miałem ,że dopiero po tym jak zainstalowałem bfh i grałem u dziewczyny to zaktualizowały mi się avatary na tych postaciach na których u niej grałem... nie widzę w tym żadnej logiki, nie wiem też dlaczego tak się stało, może ktoś inny będzie w stanie to wytłumaczyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...