Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Warrock crashuje

ravi35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z warrockiem gdyż po zalogowaniu przez strone nexona i zaladowaniu sie gry wszystko jest spoko ale gdy nacisne start game i wybiore server pokazuje mi sie tylko moj nickname i staty ale roomy sie nie zaladowuja i nie pomaga czykanie a gdzy wlacze menadzera zadan pokazuje mi ze warrck jest zawieszony i nie odpowiada.

Z gory dzieki za pomoc

Opublikowano

Tylko że reinstall juz byl kilka razy i nic nie pomogle to tak jakby nie moglo wczytac room'ow ale jak czekam kilkanascie minut to nic nie zmienia nadaj jest brak odpowiedzi

Opublikowano

Niestety nic nie pomoglo nie moge sie nadal zalogowac kurcze szkoda bo bym pogral

Opublikowano

Tak jak napisał użytkownik 2xUP musisz chwilę zaczekać aż załaduje się wszystko. Powyłączaj zbędne programy oraz zmniejsz efekty na MEDIUM lub LOW, a po zaloganiu zmień na takie jakich używałeś wcześniej.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@odswiezam

Mam nadal ten problem co w pierwszym poscie dolaczam ss moze to cos pomoze dodam ze avg wylaczony

A i teraz po reinstalu gdu uruchamiam przez ikone wyskakuje cannot get a file[version.txt] ale jak uruchamiam przez nexona wszysko cacy tylko wraz crashuje

bez tytułu.bmp

Opublikowano

Tak jak mówia , musisz cierpliwie czekać , miałem tak samo , ale zostawiłem kompa na 15 min i mi sie wczytało wszystko ;)

Zaloguj sie , i pójdz oglądnąć telewizor ;) a wczyta ci sie

- Polub FanPage

Opublikowano

Niestety nic nie pomogło po 45 min nadal to samo nie wiem co sie dzieje juz nie mam cierpliwosci

@ 2x up

Wiem i juz dawno sciagnalem i zainstalowalem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...